22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Cine sunt cei ce vor ocupa fotoliile lăsate libere de Moisil și Codărean în Consiliul Local

În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi se va supune la vot înlocuirea celor doi consilieri ce și-au dat demisia săptămâna trecută. Atât PSD, cât și PNL au făcut o propunere și așteaptă validarea votului. Cine sunt cei ce au șanse să ajungă noii consilieri locali:

Săptămâna trecută, doi consilieri locali și-au anunțat demisia din funcția pe care o dețin.

EXCLUSIV: Doi consilieri locali și-au dat demisia!

Zvonurile spun că cei doi, deși din partide politice diferite, s-ar uni sub „steagul Ponta”.

Alooo, demisionarii Moisil și Codărean, unde mergeți?! La Ponta?!

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local se va supune la vot intrarea în CL a altor două personaje. S-ar părea că e vorba de un afacerist și un bugetar.

PSD confirmă faptul că propunerea lor se referă la Horațiu Gherman. Acesta este un prosper om de afaceri, care se ocupă de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide. Acesta se numără printre primii locatari ai Parcului Industrial și s-ar părea că ar fi avut mai multe contracte cu statul, de-a lungul anilor.

Propunerea PNL pentru funcția de consilier local este Mihai Sărmășan. Sperăm să primească votul, dar cred că se va vota la pachet cu propunerea PSD, așa că nu cred că vor fi probleme”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Turc, liderul PNL BN.

Mihai Sărmășan este bugetar, fiind geograf la Sistemul de Gospodărire al Apelor Bistrița – Năsăud.

UPDATE: 

Cei doi consilieri au fost validați astăzi de colegi în cadrul ședinței de Consiliu Local și au depus și jurământul. Horațiu Gherman (PSD) va face parte și din comisia de urbanism a Consiliului Local, în timp ce Mihai Sărmășan în cea economică.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...