-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO: Cine sunt cei ce vor ocupa fotoliile lăsate libere de Moisil și Codărean în Consiliul Local

În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi se va supune la vot înlocuirea celor doi consilieri ce și-au dat demisia săptămâna trecută. Atât PSD, cât și PNL au făcut o propunere și așteaptă validarea votului. Cine sunt cei ce au șanse să ajungă noii consilieri locali:

Săptămâna trecută, doi consilieri locali și-au anunțat demisia din funcția pe care o dețin.

EXCLUSIV: Doi consilieri locali și-au dat demisia!

Zvonurile spun că cei doi, deși din partide politice diferite, s-ar uni sub „steagul Ponta”.

Alooo, demisionarii Moisil și Codărean, unde mergeți?! La Ponta?!

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local se va supune la vot intrarea în CL a altor două personaje. S-ar părea că e vorba de un afacerist și un bugetar.

PSD confirmă faptul că propunerea lor se referă la Horațiu Gherman. Acesta este un prosper om de afaceri, care se ocupă de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide. Acesta se numără printre primii locatari ai Parcului Industrial și s-ar părea că ar fi avut mai multe contracte cu statul, de-a lungul anilor.

Propunerea PNL pentru funcția de consilier local este Mihai Sărmășan. Sperăm să primească votul, dar cred că se va vota la pachet cu propunerea PSD, așa că nu cred că vor fi probleme”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Turc, liderul PNL BN.

Mihai Sărmășan este bugetar, fiind geograf la Sistemul de Gospodărire al Apelor Bistrița – Năsăud.

UPDATE: 

Cei doi consilieri au fost validați astăzi de colegi în cadrul ședinței de Consiliu Local și au depus și jurământul. Horațiu Gherman (PSD) va face parte și din comisia de urbanism a Consiliului Local, în timp ce Mihai Sărmășan în cea economică.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.