14.1 C
Bistrița
luni, iunie 14, 2021

EXCLUSIV: Doi consilieri locali și-au dat demisia!

Astăzi a avut loc o ședință de îndată a Consiliului Local. La finalul acesteia, doi consilieri locali și-au anunțat retragerea din funcție. Aceștia fac parte din două partide diferite.

Consiliul Local a fost convocat astăzi în ședință de îndată, pentru a vota două proiecte. Acestea se refereau la transferul a doua terenuri, unul din Unirea și unul din municipiu, din proprietatea Primăriei în proprietatea Consiliului Județean.

Discuțiile s-au aprins și spiritele s-au încins, din cauza ideilor politice contradictorii.

Surpriza a venit la finele ședinței, când doi consilieri locali, din partide aflate în opoziție, și-au anunțat retragerea din funcția de consilieri locali.

Domnule președinte, și stimați și iubiți colegi, mandatul meu, cu data de 21 martie inclusiv, se termină. Mâine o să fie depusă cererea de demisie la registratura Primăriei Bistrița. De aceea vreau să vă mulțumesc pentru lunga colaborare cu executivul, cu toți angajații cu care am colaborat atââia ani, colegilor mei din PNL. Să gândiți cu mintea și cu sufletul pentru cetățenii municipiului Bistrița. Vă mulțumesc pentru colaborare” a spus Filip Moisil.

Vreau să vă mulțumesc pentru aceeași colaborare. Și eu tot mâine îmi încetez mandatul. Mă retrag și eu„ a spus consilierul PSD, Cristian Codărean.

Ulterior, acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj mai amplu, în care spune: „Astăzi am decis să părăsesc Consiliul Local al Minicipiului Bistrița…sunt conștient de realitatea politică de astăzi și aș fi ipocrit să afirm că anumite decizii de vot nu se iau la nivel de grup, atât local cât și național, disciplina este un element foarte important în fiecare partid politic, dar … această disciplină nu trebuie să fie dincolo de rațiunea fiecărui om politic”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...