13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO/VIDEO – COLDĂU: S-ar fi speriat de pancarta MCV și a băgat un bebeluș în spital

Un accident rutier a avut loc în Coldău. În cele patru mașini implicate au fost 11 persoane. Doar un bebeluș a ajuns la spital. S-ar părea că șoferul primei mașini s-a speriat de pancarta MCV din zonă.

Echipajele medicale și cele ale poliției au fost solicitate azi la un accident în localitatea Coldău. Patru mașini au colizionat, motivul părând a fi nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers.

Martorii susțin că prima mașină, din cele patru implicate, ar fi frânat brusc, șoferul speriindu-se de pancarta MCV-ului din zonă. A treia mașină care circula în spatele său, un microbuz, nu a mai apucat să frâneze, așa că a colizionat cu cele din fața sa.

În total, în cele patru autoturisme au fost 11 persoane.

În accidentul de la Coldău au fost implicate patru autoturisme și 11 persoane. Doar un copil de un an va fi transportat la spital cu leziuni minore. Restul refuză transportul la spital„ au explicat reprezentanții SAJ BN.

UPDATE

Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri din Beclean a rezultat faptul că pe DN 17, în localitatea Coldău, un microbuz condus de un tânăr de 21 de ani, din Republica Moldova nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alte două alte autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers, respectiv Dej-Bistrița. În urma accidentului un copil a fost rănit. Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au explicat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IPJ BN.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2019/03/accident-coldau.mp4″ /]

FOTO – DM – cititor Bistriteanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.