6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

EXTRA: Echipa de robotică „Bolts and Gears” are nevoie de ajutorul nostru!

Nu doar că au timp să construiască roboți uimitori și să câștige competiții – dar vor să-i și ajute pe oamenii din jur, promovând robotica în comunitatea din care fac parte! Sunteți cu toții invitați – vineri, 15 martie, de la ora 19.00, la Sinagoga din Bistrița!

Echipa de robotică Bolts and Gears de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” reprezintă orașul nostru la concursul FIRST Tech Challenge. Mai mult decât atât, însă, scopul elevilor care activează în acest club este  să-i ajute pe oamenii din jur și să promoveze robotica în comunitate.

Prin proiectele noastre am cunoscut mulți oameni, dar recent am fost marcați de un caz pe care l-am întâlnit și ne dorim să ajutăm familia respectivă. Nu putem să o facem fără ajutorul vostru!”, anunță tinerii de la Bolts and Gears – invitându-i pe bistrițeni la un concert caritabil cu totul special.

Vă așteptăm vineri, pe 15 martie, la Sinagogă, de la ora 19:00, unde vom susține un concert alături de tineri talentați, atât din echipă cât și din oraș. Dacă vreți să aflați mai multe despre ce facem, vă așteptăm cu drag!”, au anunțat cei de la Bolts and Gears.

Prețul unui bilet este de 5 lei, iar pe lângă concertul caritabil la care aveți ocazia să asistați – va fi organizată și o tombolă.

Premiul cel mare a fost creat chiar de ei, la imprimanta 3D construită de electroniști în atelierul lor!

Despre Bolts and Gears puteți reciti detalii accesând linkurile de mai jos:

FOTO/VIDEO: Așa prind viață Roboții… la Bistrița!

FOTO: Brăzdat de câteva cicatrici „de război”, roboţelul R2LIVIU s-a întors la Bistriţa. Robotica are şanse şi la noi

FOTO/VIDEO: Emoţii pentru echipa „Bolts & Gears” de la CNLR! 9 liceeni din Bistriţa – la cel mai mare campionat de robotică din ţară

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.