13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FOTO: Concert simfonic de Paști, la Palatul Culturii

Orchestra Simfonică Grazioso, compusă din artiști instrumentiști ai Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș a susținut astă-seară un concert simfonic de Paști, soliști invitați fiind Renata Vari, soprană la Opera din Craiova, și tenorul bistrițeanul Florin Ormenișan.

Așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani deja, Palatul Culturii din Bistrița a găzduit în a doua zi de Paști un concert de muzică clasică dedicat sfintelor sărbători, susținut de Orchestra Simfonică Grazioso – compusă din artiști instrumentiști ai Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș.

Conducerea muzicală i-a aparținut de această dată dirijorului François Robert Girolami (Franța), iar soliștii invitați au fost – ca și anul trecut, de Paști – Renata Vari și tenorul Florin Ormenișan.

Cei doi muzicieni sunt prieteni vechi ai Bistriței, căci tot Orchestra Grazioso alături de soliștii Renata Vari și Florin Ormenișan au fost invitați să susțină și concertul de Bobotează.

Bistrițenii care au umplut sala de concerte a Palatului Culturii au fost răsfățați, pentru o oră și jumătate, cu arii celebre din operele compozitorilor italieni, dar și faimoase lieduri ale unor compozitori români și uverturi ale unor operete de succes.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.