13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Paștele „morților”. Încă o persoană a fost găsită fără suflare într-o centrală termică

Un al treilea cadavru a fost găsit în ultima zi de Paște, într-o clădire termică dezafectată. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, care a decedat în urmă cu o lună sau două.

În a doua zi de Paște, polițiștii au găsit două cadavre într-o centrală termică din buricul târgului. Era vorba despre un om al străzii și soția sa.

Primul care a decedat a fost bărbatul, care a făcut un atac de cord în urmă cu mai bine de o săptămână. Soția sa, care era imobilizată într-un scaun rulant, a decedat și ea câteva zile mai târziu, întrucât nu a reușit să iasă din centrala termică ce le-a devenit casă și să se alimenteze și respectiv să bea apă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Ieri după-masă, într-o centrală termică situată în spatele Casei de Pensii a fost găsit un al treilea cadavru. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, care, se pare, nu ar fi un om al străzii.

Deocamdată nu se știe ce a cauzat moartea bărbatului. Acesta nu prezenta urme de violență pe trup, cel mai probabil decesul survenind din cauze medicale. De asemenea, nimeni nu știe ce căuta acesta în centrala termică. Bărbatul a decedat în urmă cu o lună sau două.

Bărbatul a fost descoperit de o persoană care locuiește în zonă și care a dat alarma. În scurt timp, zona a fost împânzită de criminaliști.

„Am fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Bistrița, într-o clădire dezafectată, a fost găsit un cadavru, în stare avansată de descompunere. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului ar fi vorba de un bărbat, cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani. Se efectuează verificări pentru identificarea acestuia, stabilirea cauzei decesului și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost identificat. Acesta are 54 de ani și este din Bistrița. În momentul în care a fost găsit, acesta avea asupra lui un telefon mobil și o sumă mică de bani.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.