25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Coroane de flori în fața IPJ BN și la Monumentul Eroilor

Un grup de tineri au făcut un gest în memoria Alexandrei și Luizei, victimele criminalului din Caracal. Aceștia au cumpărat două coroane, au pus pozele celor două fete și le-au amplasat în fața sediului IPJ BN și a Monumentului Eroilor. Au pus acolo și o foaie și un pix…

Românii sunt în stare de șoc, indignare și multe alte sentimente, de când cazul de la Caracal. Alexandra și Luiza, două adolescente, au căzut pradă unui criminal.

Alexandra ar fi putut fi salvată, reușind să apeleze de trei ori la 112, însă intervenția întârziată a organelor abilitate au făcut ca finalul să fie unul sumbru.

În întreaga țară s-au organizat proteste tăcute și s-au păstrat momente de reculegere în memoria celor două adolescente.

Și la Bistrița s-a făcut un gest. Mai mulți tineri au cumpărat două coroane de flori și lumânări. Le-au amplasat în fața sediului IPJ BN și lângă Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș.

Lângă coroana amplasată al sediul poliției, e pusă și o foaie și un pix.

„Scrie-ți părerea!” e mesajul ce-i îndeamnă pe toți cei care au ceva de spus despre acest caz, să îl noteze acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.