19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO: Cum va arăta Complexul Sportiv din Wonderland! Radu Moldovan trage deja sfori!

Președintele Consiliului Județean vrea să propună deja, spre aprobare, realizarea studiului de fezabilitate pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Planurile pentru complex sunt de a-l omologa inclusiv internațioanl și să fie folosit la mai multe tipuri de activități, nu doar sportive.

S-a vehiculat propunerea construirii unui Complex Sportiv în Wonderland. Acum, președintele Consiliului Județean vrea să înceapă să tragă deja sfori, pentru ca ideea aceasta să devină realitate.

Cum am demonstrat deja, suntem oamenii faptelor și a lucrurilor concrete! În acest sens, voi propune consilierilor județeni, studiul de fezabilitate pentru cel mai important proiect sportiv din istoria județului nostru!”, a scris Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Se dorește amenajarea unei săli polivalente cu o capacitate de 2675 de locuri, cu dotări de alimentație publică și spații comerciale. Se vor amenaja și terenuri de minifotbal, baschet, tenis și o pistă de alergare sprint.

Tot complexul sportiv polivalent l-am gândit pentru a-l putea omologa Ia standarde naționale și internaționale. Pe lângă activitățile sportive, am gândit acest complex si pentru activități culturale, expoziții și conferințe”, a mai explicat președintele CJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...