3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

FOTO: Cum va arăta Complexul Sportiv din Wonderland! Radu Moldovan trage deja sfori!

Președintele Consiliului Județean vrea să propună deja, spre aprobare, realizarea studiului de fezabilitate pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Planurile pentru complex sunt de a-l omologa inclusiv internațioanl și să fie folosit la mai multe tipuri de activități, nu doar sportive.

S-a vehiculat propunerea construirii unui Complex Sportiv în Wonderland. Acum, președintele Consiliului Județean vrea să înceapă să tragă deja sfori, pentru ca ideea aceasta să devină realitate.

Cum am demonstrat deja, suntem oamenii faptelor și a lucrurilor concrete! În acest sens, voi propune consilierilor județeni, studiul de fezabilitate pentru cel mai important proiect sportiv din istoria județului nostru!”, a scris Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Se dorește amenajarea unei săli polivalente cu o capacitate de 2675 de locuri, cu dotări de alimentație publică și spații comerciale. Se vor amenaja și terenuri de minifotbal, baschet, tenis și o pistă de alergare sprint.

Tot complexul sportiv polivalent l-am gândit pentru a-l putea omologa Ia standarde naționale și internaționale. Pe lângă activitățile sportive, am gândit acest complex si pentru activități culturale, expoziții și conferințe”, a mai explicat președintele CJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.