14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO: Cum va arăta Complexul Sportiv din Wonderland! Radu Moldovan trage deja sfori!

Președintele Consiliului Județean vrea să propună deja, spre aprobare, realizarea studiului de fezabilitate pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Planurile pentru complex sunt de a-l omologa inclusiv internațioanl și să fie folosit la mai multe tipuri de activități, nu doar sportive.

S-a vehiculat propunerea construirii unui Complex Sportiv în Wonderland. Acum, președintele Consiliului Județean vrea să înceapă să tragă deja sfori, pentru ca ideea aceasta să devină realitate.

Cum am demonstrat deja, suntem oamenii faptelor și a lucrurilor concrete! În acest sens, voi propune consilierilor județeni, studiul de fezabilitate pentru cel mai important proiect sportiv din istoria județului nostru!”, a scris Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Se dorește amenajarea unei săli polivalente cu o capacitate de 2675 de locuri, cu dotări de alimentație publică și spații comerciale. Se vor amenaja și terenuri de minifotbal, baschet, tenis și o pistă de alergare sprint.

Tot complexul sportiv polivalent l-am gândit pentru a-l putea omologa Ia standarde naționale și internaționale. Pe lângă activitățile sportive, am gândit acest complex si pentru activități culturale, expoziții și conferințe”, a mai explicat președintele CJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...