-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO: De Ziua Poliției Române, zeci de polițiști bistrițeni au fost avansați în grad

Anul acesta, de Ziua Poliției Române, 30 de polițiști au fost recompensați cu mulțumiri scrise pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea și 58 de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor.

La ceremonia organizată vineri, 23 martie, la sediul inspectoratului, au participat reprezentanții instituțiilor publice cu care colaborăm în vedea asigurării ordinii și siguranței publice, la nivel județean. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de păstrarea unui moment de reculegere pentru polițiștii căzuți la datorie.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Momentul festiv a continuat cu acordarea gradelor profesionale următoare pentru 58 de polițiști. Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați la termen 19 ofițeri de poliție, iar prin Dispoziția Inspectorului șef 39 de agenți de poliție.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obținute în activitate, au fost acordate 30 de recompense, mulțumiri scrise, pentru ofițeri și agenți de poliție.

Victor Ovidiu Frenț, prefectul Judeţului Bistrița-Năsăud, a prezentat mesajul ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, a acordat o diplomă aniversară și a adresat felicitări tuturor poliţiştilor din judeţ, în contextul sărbătoririi celor 196 de ani de existență.

La rândul său, Emil-Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud, a acordat o diplomă aniversară, în contextul celor 50 de ani de la constituirea Poliției Bistrițene cu inspectorat, secții, birouri, precum şi 53 de posturi comunale – adresând felicitările sale tuturor poliţiştilor şi exprimându-și încrederea în profesionalismul lor şi în capacitatea de a le asigura cetăţenilor liniştea de care au nevoie.

Şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Mihai-Ovidiu Lupșa, a prezentat mesajul şefului Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru Cătălin, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, a adresat mulțumiri și felicitări tuturor polițiștilor și le-a mulțumit pentru modul în care își fac meseria.

La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, poliţişti români, oriunde v-aţi afla!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.