-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO DEZASTRU pe șosele! Drumarii au fost luați pe nepregătite, iar drumurile sunt acoperite cu zăpadă și gheață

În Ajun de Crăciun bistrițenii au primit un cadou: zăpadă din belșug! Drumarii însă s-au relaxat, ca de sărbători, și-au fost luați prin surprindere. Probleme au fost semnalate pe DN17, atât între Beclean și Bistrița, cât și pe Valea Bârgăului sau ruta Ilva Mică Năsăud.

Drumarii nu s-au grăbit să curețe de zăpadă nici străzile din municipiu, acestea fiind pline de zăpadă frământată de câțiva centimetri buni, la primele ore ale dimineții.

Nici în județ lucrurile nu stau mai bine. Au fost semnalate probleme pe DN17, atât între Beclean și Bistrița, cât și pe Valea Bârgăului. De asemenea, șoferii au semnalat prezența zăpezii pe carosabil și pe ruta: Ilva Mică-Năsăud, dar și pe ruta Bistrița-Jelna.

Cei de la Drumuri Naționale au intervenit în această noapte pe DN17 și DN17C. Din păcate doar cu 4 utilaje…S-au împrăștiat 16 tone de antideparant.

Știre în curs de actualizare. 

Străzi Bistrița

Șieu Măgheruș

Ilva Mică-Năsăud 

Crainimăt

Dealul Jelnei

Foto: Info Bistrița-Năsăud FB.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Îmi amintesc de vremurile de dinainte de 89. Atunci erau momente când ningea foarte tare si efectiv nu mai stiai pe unde e drumul…. Asfaltul… Totul era plat, alb si mergeai doar la ghici! Dar, erau alte vremuri!, mașini putine!!!! Si atunci iar imi amintesc faptul ca odată am oprit mașina si am stat cam 20 minute oprit pe drum (ca nu mai stiam unde e strada si mi-era frica sa nu pic in sant) si a venit o lama sa curețe… Bineînțeles că am ajuns la destinație in spatele lamei care curata si arunca sare.
    Dar acum…. Cum ziceam si ieri la accidentul de la Fiad, nimeni nu isi face treaba si li se rupe, pentru ca pot!!!!
    Ei, cei care administrează drumurile, judetul, li se rupe pentru ca pot si bineînțeles acum au alte preocupari, sa frământe cozonaci, sa facă cadouri, să-și numere banii din primele si bonusurile de performanta primite. din astea

  2. Băi stimabililor responsabili cu deszapezirea, sunteti luati prin surprindere cu zapada in luna IUNIE, IULIE sau AUGUST, nu in luna DECEMBRIE. Pe drumurile principale nu e curatat deloc, nici nu mai are rost sa vorbim de strazile dintre blocuri sau din localitatile componente. Cand o sa va treziti si voi?????!!!!!!

    • Luni, poate se topeste pana atunci :))). Important ca sunt masini închiriate pentru curățat si cand e nevoie sunt sărbători, dar banii o sa ii ia. România lucrului bine facut!

  3. In Branistea la ora 10 a trecut sararita de la LDP. La ora zece!!! Drumul e plin de TIR-uri, cisterne, autocare, e jale de cand e deviat traficul de la Dej. Au spus ca remediaza problem a a podul din Dej in 30 de zile, au trecut 45 si nici nu au inceput lucrul. Vrema trece leafa vine, autoritati competente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...