-4.3 C
Bistrița
luni, ianuarie 30, 2023

FOTO DIPȘA: A dat foc la casă și apoi s-a agățat în ștreang

Un incendiu la o casă de locuit are loc în Dipșa. Focul se manifestă în interiorul casei. O persoană ar fi încercat să se sinucidă și a dat foc casei.

Tragedie în localitatea Dipșa! O casă în care se află o persoană a luat foc.

Spre locul incendiului au fost direcționate mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și punctul de Lucru Lechința.

Persoana din interiorul casei ar fi încercat să se sinucidă și a dat foc casei.

Se pare că persoana s-ar fi spânzurat.  Intervenția este în dinamică.

UPDATE:

Incendiul din Dipșa a fost lichidat în limitele găsite, iar victima a fost scoasă din casă.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars elemente de mobilier dintr-o încăpere. Victima de sex masculin a fost scoasă din casă de pompieri. Este conștientă, prezintă arsuri ce urmează să fie diagnosticate preliminar”, informează reprezentanții ISU BN.

Bărbatul este preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și urmează să fie predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Acesta ar prezenta arsuri pe 10 la sută din corp și ar fi inhalat fum. A fost stabilizat și e în drum spre spital.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: