14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO DIPȘA: A dat foc la casă și apoi s-a agățat în ștreang

Un incendiu la o casă de locuit are loc în Dipșa. Focul se manifestă în interiorul casei. O persoană ar fi încercat să se sinucidă și a dat foc casei.

Tragedie în localitatea Dipșa! O casă în care se află o persoană a luat foc.

Spre locul incendiului au fost direcționate mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și punctul de Lucru Lechința.

Persoana din interiorul casei ar fi încercat să se sinucidă și a dat foc casei.

Se pare că persoana s-ar fi spânzurat.  Intervenția este în dinamică.

UPDATE:

Incendiul din Dipșa a fost lichidat în limitele găsite, iar victima a fost scoasă din casă.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars elemente de mobilier dintr-o încăpere. Victima de sex masculin a fost scoasă din casă de pompieri. Este conștientă, prezintă arsuri ce urmează să fie diagnosticate preliminar”, informează reprezentanții ISU BN.

Bărbatul este preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și urmează să fie predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Acesta ar prezenta arsuri pe 10 la sută din corp și ar fi inhalat fum. A fost stabilizat și e în drum spre spital.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...