14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Doi bistrițeni, invitaţi cu creaţii vestimentare la Atipic Beauty 2019!

Atipic Beauty 2019: O seară, un spectacol de modă inedit – ieri seară, la Palatul Parlamentului. 13 modele – care sunt mai ales 13 de modele de viaţă prin atitudinea lor în fața dizabilității – au defilat pe catwalk. Iar între cei 14 designeri invitaţi s-au aflat şi doi bistriţeni!

Gala Atipic Beauty 2019 s-a desfăşurat ieri seară, la Palatul Parlamentului. Printre cei 14 designeri invitaţi s-au aflat şi doi bistriţeni. Este vorba despre creatoarea Tina Olari şi Simion Creţa de la PASHA Men’s Wear.

Înainte de gală, am fost invitată la A7 TV, o televiziune din Bucureşti. Moderatorul emisiunii Spune-mi cum este bistriţeancă, Antonia Fundulu. Mi-a fost model şi mie, mai demult. Deci a fost o întâlnire emoţionantă… Emoţiile s-au amplificat şi mai mult la Palatul Parlamentului, la Gala Atipic Beauty. A fost o atmosferă foarte frumoasă”, a povestit Tina Olari, pentru Bistriţeanul.ro.

Creatoarea de modă ne-a mai explicat că s-a prezentat cu creaţii vestimentare pentru Magda Coman, preşedinta Asociaţiei Open Your Heart, pentru fiica ei şi pentru Ilinca Vandici. „Toate au fost croite pe roşu. Am purtat şi eu două ţinute. Iar în avanpremieră, am venit cu două propuneri pentru linia vestimentară de sărbători”, a povestit Tina Olari pentru Bistriţeanul.ro.

Tina Olari a mai precizat că este deja un colaborator fidel al Galei Atipic Beauty, la care participă cu creaţii vestimentare de 5 ani. 

Ziua marilor emoții: Gala Atipic Beauty la Palatul Parlamentului! Peste 1000 de oaspeți într-o sală impresionantă și un spectacol de neuitat! Modele de viaţă, inimi bătând cu putere. Sute de oameni în culise, punând umărul ca totul să arate impecabil în lumina reflectoarelor. Abilități – nu dizabilităţi…! Asta am văzut și aseară, la Gala Atipic Beauty… Am fost onorați să fim parteneri în acest proiect. Costumele noastre Pasha Men’s Wear le-au venit perfect domnilor! Vă mulțumim!”, a transmis Simion Creţa. 

Gala Atipic Beauty 2019 (organizată de Asociaţia Open Your Heart şi Fundaţia Preţuiește Viaţa) a devenit cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului, marcând punctul culminant al Campaniei Naționale Atipic Beauty.

Directorul artistic al evenimentului a fost Alin Gălăţescu, iar amfitrionul serii a fost Andreea Marin. 

Mesajul serii – „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” – s-a împletit admirabil cu moda și cu fenomenul artistic din România.

Oameni de televiziune și radio, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, oameni de succes din diverse domenii, dar și autorități care schimbă lucrurile în bine și-au dat întâlnire la Palatul Parlamentului. Aici s-a derulat o seară a strălucirii, dar și a motivației şi inspirației – concepută să ducă spre o realitate mai bună.

A fost vorba despre un spectacol de modă inedit, în care spectatorii au admirat pe scenă 13 modele de catwalk. Dar care sunt mai ales 13 de modele de viaţă – prin atitudinea lor în fața dizabilității. Pentru că ei au reuşit să demonstreze că dizabilitatea nu este neapărat o piedică, atunci când vrei să clădeşti ceva durabil.

Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă…

Aceste modele îi inspiră pe cei din jur, lasă ceva valoros în urmă, în ciuda problemelor de viață ce par o povară mult prea grea. Dizabilitatea e o barieră, dar poate fi depășită prin dorința de a trăi frumos şi demn.

Deși trăiesc în scaune rulante, modelele Atipic Beauty ne arată că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credinţe pozitive şi în fapte care schimbă lumea în bine – au transmis organizatorii galei Atipic Beauty 2019.

Modelele Atipic Beauty au fost însoţite, în seara Galei, de vedete de televiziune, artiști, sportivi, oameni de afaceri. Au reuşit să transmită o imensă emoție, o pildă prin poveștile lor de viață de învingători și un omagiu dedicat frumuseţii, văzută dincolo de aparențe.

Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă”, spune Andreea Marin, gazda galei Atipic Beauty. De altfel, Andreea Marin a fost şi promotor al campaniei, în care se implică alături de echipa ei de ani de zile, de când a întâlnit-o pe Magda Coman, inițiatorul mișcării Atipic Beauty în România.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?