22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

FOTO Doina Pană: Iubesc ia!

24 iunie este Ziua Universală a Iei Românești! Oameni simpli sau cu funcții înalte, în România sau peste hotare, îmbracă toți, cu drag, simbolul românesc. Doina Pană nu s-a dat înapoi de la a face o declarație de dragoste acestui simbol. Mai mult, a apreciat și pe cei care se ostenesc, cu migală, să-l țină viu!

Din dragoste pentru portul popular, dar în special pentru ie, 24 iunie a fost declarată Ziua Universală a Iei!

Aceasta este ziua în care cu mic, cu mare, om de rând sau cu funcții înalte, îmbracă ia, simbolul românesc. Mai mult, românii de peste hotare se bucură să poată face cunoscut portul tradițional, fără a se sfii a îmbrăca ia.

Ieri, Doina Pană a făcut o adevărată declarație de dragoste iei. Și a mulțumit tuturor celor ce o promovează.

Iubesc Ia! Am purtat-o cu mândrie acasă, în țară, în lume. Este nu doar de o frumusețe aparte, întorcând priviri admirative de fiecare dată, este simbol al poporului român! În semn de recunoaștere, astăzi sărbătorim Ziua Universală a Iei românești. La mulți ani, iei românești! Mulțumiri tuturor celor care cu migală o cos și o promovează! Mulțumiri speciale Virginiei Linul, un promotor de marcă al portului popular românesc în țară și în lume!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...