21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO – Domnești: O fetiță de nici doi ani a murit după ce s-a înecat în râul Șieu

Un incident grav a avut loc în urmă cu puțin timp, în localitatea Domnești. O fetiță de nici doi ani s-a înecat în râul Șieu.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD a gonit spre localitatea Domnești.

Din primele informații, s-ar părea că o fetiță de aproximativ un an și 6 luni s-ar fi înecat în râul Șieu.

Aceasta ar fi fost scoasă din apă  și ar fi în stare de inconștiență.

Intervenția este în dinamică.

UPDATE

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical, organismul fetiței nu a răspuns manevrelor aplicate în cadrul protocolului de resuscitare astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să ii declare decesul la locul solicitării.

Conform IPJ BN, în această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în albia unui pârâu din localitatea Domnești a fost găsită o fetiță în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta a decedat.

O echipă constituită din polițiști de la investigații criminale și criminaliști se află la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Fetița, în vârstă de 1 an și 10 luni, a fost găsită în albia unui pârâu din apropierea locuinței, de către unchiul ei, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate.

Cercetările continuă pentru ucidere din culpă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...