17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO: Dorel, mai cu grijă! I-au făcut mașina praf, după ce au tuns iarba!

S-a-ntâmplat azi, pe o străduță din municipiu. Mai mulți angajați ai unei firme au tuns iarba. Doar că nu le-a păsat că au făcut praf și o mașină. Nu doar că a fost acoperită de firele tăiate, dar a fost și zgâriată. Acum proprietarul umblă de la o instituție la alta să-și facă dreptate.

Spațiile verzi de pe domeniul public sunt toaletate, periodic, de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița. Unele zone, în special cele de pe străduțele mici, sunt atribuite, prin contract, unor firme.

Un bistrițean, a umblat azi de la IPJ BN, la DSP, ca apoi să primească un număr de telefon de la cineva din Cluj, și urări de „Succes”, după ce și-a văzut mașina făcută praf…

Mai exact, bistrițeanul avea mașina parcată pe strada Gheorghe Pop de Băsești din municipiu. În jurul orei 11, când a ajuns lângă ea, a găsit-o acoperită de fire de iarbă tăiate.

Și nu doar atât:  era toată zgâriată, de la cositoarea electrică.

„I-am văzut pe muncitori în capătul străzii, și am mers la ei. Le-am explicat ce au făcut, și, că dacă ar fi fost anunțate lucrările, îmi luam mașina din parcare. Mi-au zis că nu e treaba lor să anunțe. După ce am fost la poliție și la direcția de Servicii Publice, mi s-a dat numărul lui Suciu Dan, de la firma Agile din Cluj. Că ei ar avea contract pe zona aia. Mi-au zis să vorbesc cu el despre pagubele produse”, a explicat bistrițeanul.

Din nefericire, nu e singurul incident. Mașinile rămân zgâriate în urma măturatului de străzi, a tunsului de iarbă, a toaletării copacilor, etc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...