18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

FOTO: Dorel, mai cu grijă! I-au făcut mașina praf, după ce au tuns iarba!

S-a-ntâmplat azi, pe o străduță din municipiu. Mai mulți angajați ai unei firme au tuns iarba. Doar că nu le-a păsat că au făcut praf și o mașină. Nu doar că a fost acoperită de firele tăiate, dar a fost și zgâriată. Acum proprietarul umblă de la o instituție la alta să-și facă dreptate.

Spațiile verzi de pe domeniul public sunt toaletate, periodic, de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița. Unele zone, în special cele de pe străduțele mici, sunt atribuite, prin contract, unor firme.

Un bistrițean, a umblat azi de la IPJ BN, la DSP, ca apoi să primească un număr de telefon de la cineva din Cluj, și urări de „Succes”, după ce și-a văzut mașina făcută praf…

Mai exact, bistrițeanul avea mașina parcată pe strada Gheorghe Pop de Băsești din municipiu. În jurul orei 11, când a ajuns lângă ea, a găsit-o acoperită de fire de iarbă tăiate.

Și nu doar atât:  era toată zgâriată, de la cositoarea electrică.

„I-am văzut pe muncitori în capătul străzii, și am mers la ei. Le-am explicat ce au făcut, și, că dacă ar fi fost anunțate lucrările, îmi luam mașina din parcare. Mi-au zis că nu e treaba lor să anunțe. După ce am fost la poliție și la direcția de Servicii Publice, mi s-a dat numărul lui Suciu Dan, de la firma Agile din Cluj. Că ei ar avea contract pe zona aia. Mi-au zis să vorbesc cu el despre pagubele produse”, a explicat bistrițeanul.

Din nefericire, nu e singurul incident. Mașinile rămân zgâriate în urma măturatului de străzi, a tunsului de iarbă, a toaletării copacilor, etc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...