19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO: Dorel, mai cu grijă! I-au făcut mașina praf, după ce au tuns iarba!

S-a-ntâmplat azi, pe o străduță din municipiu. Mai mulți angajați ai unei firme au tuns iarba. Doar că nu le-a păsat că au făcut praf și o mașină. Nu doar că a fost acoperită de firele tăiate, dar a fost și zgâriată. Acum proprietarul umblă de la o instituție la alta să-și facă dreptate.

Spațiile verzi de pe domeniul public sunt toaletate, periodic, de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița. Unele zone, în special cele de pe străduțele mici, sunt atribuite, prin contract, unor firme.

Un bistrițean, a umblat azi de la IPJ BN, la DSP, ca apoi să primească un număr de telefon de la cineva din Cluj, și urări de „Succes”, după ce și-a văzut mașina făcută praf…

Mai exact, bistrițeanul avea mașina parcată pe strada Gheorghe Pop de Băsești din municipiu. În jurul orei 11, când a ajuns lângă ea, a găsit-o acoperită de fire de iarbă tăiate.

Și nu doar atât:  era toată zgâriată, de la cositoarea electrică.

„I-am văzut pe muncitori în capătul străzii, și am mers la ei. Le-am explicat ce au făcut, și, că dacă ar fi fost anunțate lucrările, îmi luam mașina din parcare. Mi-au zis că nu e treaba lor să anunțe. După ce am fost la poliție și la direcția de Servicii Publice, mi s-a dat numărul lui Suciu Dan, de la firma Agile din Cluj. Că ei ar avea contract pe zona aia. Mi-au zis să vorbesc cu el despre pagubele produse”, a explicat bistrițeanul.

Din nefericire, nu e singurul incident. Mașinile rămân zgâriate în urma măturatului de străzi, a tunsului de iarbă, a toaletării copacilor, etc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...