0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Accesul interzis! Ce se-ntâmplă la stadion:

Stadionul Gloria a fost scos la licitație. La doar trei zile de la data când ar fi trebuit să aibă loc licitația, s-a pus lacătul! Pe poarta închisă a apărut mesajul ”Accesul interzis în tribune”. CE se întâmplă:

Stadionul Gloria a avut o ”viață agitată”. Mai ales în ultima perioadă, nu i-a fost ușor.

Știm cu toții că în ultima vreme, stadionul era ca un sat fără câini. A fost incendiată mai întâi tribuna oficială, apoi masa presei, a fost furat mixerul de la stația de amplificare, au fost sparte magazii. Totul arăta deplorabil, iar noaptea era paradisul golanilor acolo” a explicat Ioan Horoba, citat de sportulbistrițean.

Mai mult, luna trecută, acesta a fost scos la licitație, la un superpreț.

Stadionul Gloriei Bistrița, scos la licitație! Milioane bune de euro se cer pe „simbolul” orașului

Astăzi, pe poartă a apărut o foaie.

S-ar părea că nu e vorba de un câștigător al licitației, ci de ”cineva” care s-a angajat să îl igienizeze și să-l folosească pentru un anumit scop.

Conform sportulbistrițean.ro, Fotbal Club Gloria, gruparea condusă de Ioan Horoba, încearcă să facă un pic de curățenie în stadion cu atât mai mult cu cât a reușit să închirieze toată baza sportivă de la firma care administrează falimentul vechiului club. Astfel, pe stadion se pregătesc condiții pentru echipa care a terminat anul acesta la mijlocul clasamentului în Liga a treia și care își va relua antrenamentele în 13 iulie.

Deocamdată, au fost închise tribunele și nimeni nu va mai avea acces pe ele, decât la evenimentele oficiale. Cei care vor să alerge pe pistă, vor avea acces, însă doar după orele de antrenament ale sportivilor de la CSM Bistrița, care au prioritate. Accesul în stadion se va face doar pe la intrarea principală, unde va fi montată o poartă nouă. Iar pe pistă se va intra pe lângă vechiul hotel de la tribuna a doua. În următoarea perioadă, printr-un protocol cu firma Supercom, vor fi igienizate și dezinfectate tribunele și spațiile de sub acestea” explică sursa citată.

 

Foto- Dorin Dobra

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...