18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: Faimoasa campioană Nadia Comăneci – impresionată de Produs în Bistrița-Năsăud, la o ședință foto Iiana!

O ședință foto în studiourile Iiana – compania care a ridicat la rang de artă contemporană vestimentația tradițională – a adus-o în prim plan pe campioana mondială Nadia Comăneci, una dintre cele mai valoroase gimnaste din toate timpurile. Sportiva a făcut cunoștință cu bunătățile  Produs în Bistrița-Năsăud!

 

Specializată în creații originale și ii tradiționale românești adaptate tendințelor fashion moderne, cucerind deja întreaga piață națională cu îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile românești tradiționale lucrate manual și dedicate femeilor, bărbaților sau copiilor – celebra companie Iiana a reușit să-și surprindă din nou admiratorii!

Câteva fotografii înfățișând-o pe campioana mondială Nadia Comăneci – prima din lume care a luat nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, supranumită și „Zeița de la Montreal”, considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului 20 și primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame – au făcut deliciul admiratorilor, zilele trecute.

Una dintre fotografii o reprezintă pe Nadia Comăneci îmbrăcată în creațiile Iiana – închipuind un grațios și impresionant dans pe bârnă.

O întâmplare fericită a destinului a potrivit lucrurile astfel încât celebra sportivă să primească în dar un coș împletit din partea Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud” – un semn al aprecierii și admirației pe care i-o poartă, de altfel, nu doar bistrițenii, ci și românii de pretutindeni…!

Nadia Comăneci s-a dovedit de-a dreptul încântată și impresionată de mostrele de produse realizate cu atâta pasiune și răbdare de producătorii locali bistrițeni, între care s-au aflat și miere, dulceață sau cozonac,

Aceeași ținută sportivă, aceeași atitudine… Doar anii s-au mai adunat. Frumoasă, campioana noastră!”, a comentat unul dintre admiratorii sportivei.

Foto @ Iiana

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...