22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO: Faimoasa campioană Nadia Comăneci – impresionată de Produs în Bistrița-Năsăud, la o ședință foto Iiana!

O ședință foto în studiourile Iiana – compania care a ridicat la rang de artă contemporană vestimentația tradițională – a adus-o în prim plan pe campioana mondială Nadia Comăneci, una dintre cele mai valoroase gimnaste din toate timpurile. Sportiva a făcut cunoștință cu bunătățile  Produs în Bistrița-Năsăud!

 

Specializată în creații originale și ii tradiționale românești adaptate tendințelor fashion moderne, cucerind deja întreaga piață națională cu îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile românești tradiționale lucrate manual și dedicate femeilor, bărbaților sau copiilor – celebra companie Iiana a reușit să-și surprindă din nou admiratorii!

Câteva fotografii înfățișând-o pe campioana mondială Nadia Comăneci – prima din lume care a luat nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, supranumită și „Zeița de la Montreal”, considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului 20 și primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame – au făcut deliciul admiratorilor, zilele trecute.

Una dintre fotografii o reprezintă pe Nadia Comăneci îmbrăcată în creațiile Iiana – închipuind un grațios și impresionant dans pe bârnă.

O întâmplare fericită a destinului a potrivit lucrurile astfel încât celebra sportivă să primească în dar un coș împletit din partea Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud” – un semn al aprecierii și admirației pe care i-o poartă, de altfel, nu doar bistrițenii, ci și românii de pretutindeni…!

Nadia Comăneci s-a dovedit de-a dreptul încântată și impresionată de mostrele de produse realizate cu atâta pasiune și răbdare de producătorii locali bistrițeni, între care s-au aflat și miere, dulceață sau cozonac,

Aceeași ținută sportivă, aceeași atitudine… Doar anii s-au mai adunat. Frumoasă, campioana noastră!”, a comentat unul dintre admiratorii sportivei.

Foto @ Iiana

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...