16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FOTO: Ghinion pentru o tânără șoferiță bistrițeancă pe șoselele din județul Cluj

Un TIR a lovit un autoturism, în apropiere de localitatea Mihai Viteazu din județul Cluj. O tânără bistrițeancă, ce conducea mașina în spatele autoturismului lovit, nu a mai putut evita impactul, avariindu-și serios mașina.

Un acident rutier a avut loc ieri, pe direcția de mers Turda- Alba Iulia. Un TIR a intrat pe contra-sens, lovind un autoturism care circula regulamentar.

În spatele mașinii lovite circula un alt autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din Bistrița.

Conducatorul unui ansamblu de vehicule în varstă de 58 de ani, din comuna Mociu, care se deplasa din direcția Turda spre Alba Iulia, în afara localității Mihai Viteazu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a patruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Aiud. Un autoturism condus de o tânără de 21 de ani din Bistrița, care circula în spatele celui condus de bărbatul de 40 de ani, nu a putut evita impactul, intrând in coliziune față-spate cu autoturismul” scrie Gherlainfo.ro

Doi bărbați, aflați în autoturismul lovit de TIR, au fost răniți.

FOTO- gherlainfo

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!