25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO: Hai că se poate! Au reparat!

Ieri, o gură de canal de pe o stradă din Bistrița, recent asfaltată, a cedat. Oamenii s-au revoltat și au încercat să rezolve singuri problema. Firma responsabilă de asfaltările din oraș s-a autosesizat în urma publicării articolului în care era semnalizată problema. În această dimineață problema a fost remediată.

Printre străzile prinse în proiectul de reabilitare în acest an s-a numărat și strada Magnoliei, din cartierul Subcetate. După ce a fost frumos asfaltată, o gură de canal s-a surpat, iar o mașină a rămas captivă în groapa formată. Bistrițenii și-au pus la bătaie inventivitatea și au încercat să remedieze problema.

Mai multe detalii puteți reciti în materialul de mai jos:

FOTO: Să-ți rupi roțile-n ea reabilitare!

După publicarea articolului în care era semnalizată această problemă, cei de la ARL Cluj, responsabili cu reabilitarea străzilor din municipiul Bistrița s-au autosesizat, iar în această dimineață s-au prezentat la fața locului și au efectuat lucrări de reparație.

Conform informațiilor obținute de Bistrițeanul.ro, firma ARL Cluj este responsabilă doar pentru asfaltare și ramele de capac, iar de plăcile existente în jurul canalelor se ocupă altcineva.

Chiar dacă nu a intrat în atribuția lor, cei de la ARL Cluj au decis să schimbe ei acea placă ce tocmai cedase. Ba mai mult decât atât, s-ar părea că acesta nu este un caz singular, iar firma care se ocupă de reabilitarea străzilor ar fi înlocuit mai multe asemenea plăci.

Se pare că problema ar fi fost provocată de rețeaua de apă pluvială, care este praf în tot orașul Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.