6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

FOTO: Hai că se poate! Au reparat!

Ieri, o gură de canal de pe o stradă din Bistrița, recent asfaltată, a cedat. Oamenii s-au revoltat și au încercat să rezolve singuri problema. Firma responsabilă de asfaltările din oraș s-a autosesizat în urma publicării articolului în care era semnalizată problema. În această dimineață problema a fost remediată.

Printre străzile prinse în proiectul de reabilitare în acest an s-a numărat și strada Magnoliei, din cartierul Subcetate. După ce a fost frumos asfaltată, o gură de canal s-a surpat, iar o mașină a rămas captivă în groapa formată. Bistrițenii și-au pus la bătaie inventivitatea și au încercat să remedieze problema.

Mai multe detalii puteți reciti în materialul de mai jos:

FOTO: Să-ți rupi roțile-n ea reabilitare!

După publicarea articolului în care era semnalizată această problemă, cei de la ARL Cluj, responsabili cu reabilitarea străzilor din municipiul Bistrița s-au autosesizat, iar în această dimineață s-au prezentat la fața locului și au efectuat lucrări de reparație.

Conform informațiilor obținute de Bistrițeanul.ro, firma ARL Cluj este responsabilă doar pentru asfaltare și ramele de capac, iar de plăcile existente în jurul canalelor se ocupă altcineva.

Chiar dacă nu a intrat în atribuția lor, cei de la ARL Cluj au decis să schimbe ei acea placă ce tocmai cedase. Ba mai mult decât atât, s-ar părea că acesta nu este un caz singular, iar firma care se ocupă de reabilitarea străzilor ar fi înlocuit mai multe asemenea plăci.

Se pare că problema ar fi fost provocată de rețeaua de apă pluvială, care este praf în tot orașul Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....