-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO: I-ar fi intrat soarele-n ochi și n-a observat pietonul de pe trecere

Un ușor accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu. Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat susține că i-ar fi intrat soarele-n ochi, motiv pentru care nu l-a observat.

Un Echipaj de Prim Ajutor și polițiștii au intervenit la un accident ce a avut loc pe Bulevardul Republicii.

Un tânăr angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni din dreptul CNLR a fost lovit de un autoturism care se deplasa pe direcția de mers spre strada Gării.

Șoferul a explicat polițiștilor că n-ar fi observat că e cineva pe trecere din cauza soarelui. Testarea cu aparatul etilotest a indicat că bistrițeanul nu consumase alcool înainte de a se urca la volanul mașinii.

Din fericire, pietonul nu a fost grav rănit, prezentând doar contuzii minore și excoriații. Totuși, acesta va fi transportat la spital pentru investigații mai amănunțite.

Astăzi, în jurul orei 16.45, în municipiul Bistrița, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unui pieton. Ca urmare a verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 61 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat ușor pe un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiu, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă” au explicat reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.