21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: I-au bătut pompierii la geam că a uitat să oprească apa în baie

Un bistrițean s-a trezit cu pompierii la geam. A vrut să facă baie și a… uitat să oprească apa. Vecinul său îi bătea disperat în ușă, iar el… „ignora” total. Ce au descoperit pompierii e de-a dreptul… neașteptat.

O Ambulanță, un echipaj de poliție și un echipaj cu scară al pompierilor au intervenit în această seară pe strada Năsăudului din municipiu.

Un bărbat din blocul cu 10 etaje a sunat la pompieri, spunând că vecinul de deasupra îl inundă. Degeaba a bătut în ușă, că vecinul nu i-a răspuns.

Pompierii au sosit și au văzut că geamul de la balconul apartamentului cu pricina e întredeschis. Așa că și-au montat scara și au urcat să vadă despre ce e vorba.

Când au ajuns în apartament, stupoare: bărbatul nu a vrut să-și ignore vecinul. Ci adormise. Iar înainte de a adormi, a uitat să oprească apa la baie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...