-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO: I-au bătut pompierii la geam că a uitat să oprească apa în baie

Un bistrițean s-a trezit cu pompierii la geam. A vrut să facă baie și a… uitat să oprească apa. Vecinul său îi bătea disperat în ușă, iar el… „ignora” total. Ce au descoperit pompierii e de-a dreptul… neașteptat.

O Ambulanță, un echipaj de poliție și un echipaj cu scară al pompierilor au intervenit în această seară pe strada Năsăudului din municipiu.

Un bărbat din blocul cu 10 etaje a sunat la pompieri, spunând că vecinul de deasupra îl inundă. Degeaba a bătut în ușă, că vecinul nu i-a răspuns.

Pompierii au sosit și au văzut că geamul de la balconul apartamentului cu pricina e întredeschis. Așa că și-au montat scara și au urcat să vadă despre ce e vorba.

Când au ajuns în apartament, stupoare: bărbatul nu a vrut să-și ignore vecinul. Ci adormise. Iar înainte de a adormi, a uitat să oprească apa la baie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: