6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO: Impresionant concert caritabil la Năsăud! Câți bani s-au strâns pentru fetița bolnavă de leucemie

Năsăudenii s-au dovedit mai mult decât generoși, ieri seară, participând la un spectacol caritabil extraordinar, organizat la inițativa tinerior voluntari de la POV21. Câți bani s-au strâns pentru Andreea, fetița din Romuli care suferă de leucemie.

Suntem invitați să punem umărul şi să dăm o mână de ajutor pentru tratamentul unei fetițe de 15 ani bolnavă de leucemie, din comuna Romuli”, anunţau organizatorii spectacolului – tinerii de la POV21, alături de Primăria Năsăud şi Casa de Cultura „Liviu Rebreanu” Năsăud.

Evenimentul s-a dovedit un real succes, sala de spectacole a Casei de Cultură din Năsăud a fost plină, iar fondurile strânse au trecut de 9.000 de lei!

Invitaţii de onoare ai evenimentului au fost artiștii interpreţi de muzică folclorică Mihai Turda, Alina Ceuca, Petre Petruse, Bogdan Berbecar, Ioan Dordoi, Oana Matei Coruți și Emilian Coruți, alături de folkiştii Sorin Găzdac, Maria Matean și trupa „The Serpents”.

Spectacolul a fost prezentat de Marian Griga Gruștor iar banii adunați la eveniment urmează să fie donați adolescentei din Romuli, pentru a fi folosiţi în tratamentul afecţiunii cu care luptă.

Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie. Echipa POV21 a ales să schimbe destinul tinerei Andreea. Este o fată curajoasă care ne-a ambiționat să luptăm pentru ea. În ciuda brutalului tratament,  Andreea își dorește să ajungă sănătoasă la frățiorii ei, acasă. Întreaga echipa POV21 alături de toți cei implicați în organizarea acestui eveniment, am rămas plăcut surprinși când am tras linie și am constat ca s-a adunat suma de 9.140 lei! Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate. Vă mulțumim tuturor celor care ați donat pentru Andreea!”, ne-au transmis voluntarii de la POV 21.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.