8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Gata! Se închide pârtia Cocoș! Până vin vremuri mai bune de schiat

După o săptămână de la deschidere, Primăria Bistrița anunță într-un comunicat că astăzi, la ora 16:00, închide Pârtia Cocoș. Motivul? Nu mai e zăpadă suficientă pentru schiat! Așadar, nici n-a început bine sezonul că se apropie de sfârșit. Opt zile, atât s-a schiat în acest an pe Pârtia Cocoș, în care s-au băgat milioane de euro luați cu împrumut, din bancă. Află câți oameni au schiat și ce bani au intrat din vânzarea biletelor în bugetul orașului:

„Ca urmare a temperaturilor ridicate din ultima perioadă, care nu au permis realizarea de zăpadă artificială, Pârtia Cocoș se va închide astăzi la ora 16:00 și urmează să fie redeschisă de îndată ce condițiile meteo vor fi de natură să asigure funcționarea ei în bune condiții.

Îi asigurăm pe iubitorii sporturilor de iarnă că rămânem în continuare pregătiți cu utilajele și personalul care deservește pârtia și vom acționa în așa fel încât să o redeschidem de îndată ce acest lucru va fi posibil”, scrie în comunicatul venit în urmă cu puțin timp pe adresa redacției și semnat de viceprimarul Cristian Niculae.

Așadar, cu tot cu ziua de astăzi, numărăm opt zile din acest sezon în care Pârtia Cocoș a fost deschisă iubitorilor de schi și s-a și putut schia pe ea. Contactat de Bistrițeanul.ro, viceprimarul Cristian Nicolae ne-a declarat că au fost nevoiți să închidă pârtia, cel puțin câteva zile, după ce stratul de zăpadă de la baza pârtiei a fost subțiat pe de-o parte de temperaturile ridicate din ultimele două zile și, pe de altă parte, de valul de schiori care a ieșit la schiat în ultimele două seri. Deocamdată, cu mult optimism, se vorbește de o închidere temporară a pârtiei. Dacă vremea se va răci și tunurile vor putea intra în funcțiune și să se asigure stratul minim de zăpadă necesar, s-ar putea schia din nou. Așadar, am rămas la mila Domnului cu schiatul!

În cele 8 zile s-au vândut 3451 cartele, Primaria Bistrița încasând 98.165 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.