14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Gata! Se închide pârtia Cocoș! Până vin vremuri mai bune de schiat

După o săptămână de la deschidere, Primăria Bistrița anunță într-un comunicat că astăzi, la ora 16:00, închide Pârtia Cocoș. Motivul? Nu mai e zăpadă suficientă pentru schiat! Așadar, nici n-a început bine sezonul că se apropie de sfârșit. Opt zile, atât s-a schiat în acest an pe Pârtia Cocoș, în care s-au băgat milioane de euro luați cu împrumut, din bancă. Află câți oameni au schiat și ce bani au intrat din vânzarea biletelor în bugetul orașului:

„Ca urmare a temperaturilor ridicate din ultima perioadă, care nu au permis realizarea de zăpadă artificială, Pârtia Cocoș se va închide astăzi la ora 16:00 și urmează să fie redeschisă de îndată ce condițiile meteo vor fi de natură să asigure funcționarea ei în bune condiții.

Îi asigurăm pe iubitorii sporturilor de iarnă că rămânem în continuare pregătiți cu utilajele și personalul care deservește pârtia și vom acționa în așa fel încât să o redeschidem de îndată ce acest lucru va fi posibil”, scrie în comunicatul venit în urmă cu puțin timp pe adresa redacției și semnat de viceprimarul Cristian Niculae.

Așadar, cu tot cu ziua de astăzi, numărăm opt zile din acest sezon în care Pârtia Cocoș a fost deschisă iubitorilor de schi și s-a și putut schia pe ea. Contactat de Bistrițeanul.ro, viceprimarul Cristian Nicolae ne-a declarat că au fost nevoiți să închidă pârtia, cel puțin câteva zile, după ce stratul de zăpadă de la baza pârtiei a fost subțiat pe de-o parte de temperaturile ridicate din ultimele două zile și, pe de altă parte, de valul de schiori care a ieșit la schiat în ultimele două seri. Deocamdată, cu mult optimism, se vorbește de o închidere temporară a pârtiei. Dacă vremea se va răci și tunurile vor putea intra în funcțiune și să se asigure stratul minim de zăpadă necesar, s-ar putea schia din nou. Așadar, am rămas la mila Domnului cu schiatul!

În cele 8 zile s-au vândut 3451 cartele, Primaria Bistrița încasând 98.165 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...