18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Gata! Se închide pârtia Cocoș! Până vin vremuri mai bune de schiat

După o săptămână de la deschidere, Primăria Bistrița anunță într-un comunicat că astăzi, la ora 16:00, închide Pârtia Cocoș. Motivul? Nu mai e zăpadă suficientă pentru schiat! Așadar, nici n-a început bine sezonul că se apropie de sfârșit. Opt zile, atât s-a schiat în acest an pe Pârtia Cocoș, în care s-au băgat milioane de euro luați cu împrumut, din bancă. Află câți oameni au schiat și ce bani au intrat din vânzarea biletelor în bugetul orașului:

„Ca urmare a temperaturilor ridicate din ultima perioadă, care nu au permis realizarea de zăpadă artificială, Pârtia Cocoș se va închide astăzi la ora 16:00 și urmează să fie redeschisă de îndată ce condițiile meteo vor fi de natură să asigure funcționarea ei în bune condiții.

Îi asigurăm pe iubitorii sporturilor de iarnă că rămânem în continuare pregătiți cu utilajele și personalul care deservește pârtia și vom acționa în așa fel încât să o redeschidem de îndată ce acest lucru va fi posibil”, scrie în comunicatul venit în urmă cu puțin timp pe adresa redacției și semnat de viceprimarul Cristian Niculae.

Așadar, cu tot cu ziua de astăzi, numărăm opt zile din acest sezon în care Pârtia Cocoș a fost deschisă iubitorilor de schi și s-a și putut schia pe ea. Contactat de Bistrițeanul.ro, viceprimarul Cristian Nicolae ne-a declarat că au fost nevoiți să închidă pârtia, cel puțin câteva zile, după ce stratul de zăpadă de la baza pârtiei a fost subțiat pe de-o parte de temperaturile ridicate din ultimele două zile și, pe de altă parte, de valul de schiori care a ieșit la schiat în ultimele două seri. Deocamdată, cu mult optimism, se vorbește de o închidere temporară a pârtiei. Dacă vremea se va răci și tunurile vor putea intra în funcțiune și să se asigure stratul minim de zăpadă necesar, s-ar putea schia din nou. Așadar, am rămas la mila Domnului cu schiatul!

În cele 8 zile s-au vândut 3451 cartele, Primaria Bistrița încasând 98.165 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...