-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO – Independenței : Un bărbat a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, în Bistrița, pe Bulevardul Independenței. Un bărbat de 67 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, în timp ce încerca să traverseze strada. Din fericire, acesta nu a fost rănit grav.

Accidentul s-a petrecut la trecerea de pietoni de lângă Kaufland. Din primele informații rezultă faptul că pietonul încerca să ajungă pe partea cu hipermarketul, însă unul dintre șoferi nu a oprit și l-a lovit.

Acesta mai avea de parcurs doar câțiva metri până la marginea drumului. Șoferul care venea dinspre Viișoara spune că pur și simplu nu a văzut pietonul, un bărbat de 67 de ani din municipiu.

Autoturismul nu circula cu viteză, astfel că pietonul nu a fost rănit grav. Acesta a fost transportat cu un echipaj de prim ajutor SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Șoferul, care conducea o mașină de firmă, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.