14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO – Independenței : Un bărbat a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, în Bistrița, pe Bulevardul Independenței. Un bărbat de 67 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, în timp ce încerca să traverseze strada. Din fericire, acesta nu a fost rănit grav.

Accidentul s-a petrecut la trecerea de pietoni de lângă Kaufland. Din primele informații rezultă faptul că pietonul încerca să ajungă pe partea cu hipermarketul, însă unul dintre șoferi nu a oprit și l-a lovit.

Acesta mai avea de parcurs doar câțiva metri până la marginea drumului. Șoferul care venea dinspre Viișoara spune că pur și simplu nu a văzut pietonul, un bărbat de 67 de ani din municipiu.

Autoturismul nu circula cu viteză, astfel că pietonul nu a fost rănit grav. Acesta a fost transportat cu un echipaj de prim ajutor SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Șoferul, care conducea o mașină de firmă, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...