25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

FOTO: Într-o săptămână de funcționare, 10 accidentări pe Pârtia Cocoș!

Pârtia mare de pe Dealul Cocoș s-a deschis la finele săptămânii trecute. În acest interval, salvamontiștii au avut 10 intervenții. Unii dintre cei accidentați au ajuns la spital.

Vineri, 28 ianuarie 2022, s-a deschis Pârtia Cocoș deservită de telescaun. Bistrițenii pasionați de sporturile de iarnă au profitat din plin de ocazie, mai ales că temperaturile și ninsorile au favorizat distracția.

Unii însă au avut parte de experiențe mai puțin plăcute, reușind să se…accidenteze.

De când s-a deschis pârtia mare, serviciul salvamont a avut 10 intervenții. Majoritatea s-au putut rezolva la cabinetul de la pârtie, fiind vorba de contuzii, zgârieturi, lucruri minore. Au fost însă și trei cazuri unde s-a impus transportul la spital pentru investigații suplimentare!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful serviciului salvamont BN, Mircea Baciu.

Cei accidentați au fost deopotrivă copii și adulți.

În județ mai este deschisă și pârtia de la Alpina Blazna, dar Serviciul Salvamont nu a fost solicitat pentru asistență. La Pârtia Cocoș există un echipaj al Salvamont în timpul săptămânii, iar în weekend se suplimentează personalul.

Pârtia de la Tihuța NU este funcțională, dar cei de la Serviciul Salvamont au fost prezenți weekendul trecut la Drumul Romanilor 5 – unde nu au fost incidente – iar în acest weekend vor fi prezenți în aceeași zonă pentru competiția de schi fond și biathlon.

Mai jos, imagini de la o intervenție de acum două zile când din nefericire un bistrițean și-a fracturat piciorul:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Cine raspunde de accidentarile de pe partie? Sunt atatia cu placa, care vor sa faca tot felul de scheme,,,,si prin manevrele lor, ii nefericesc pe altii.

  2. Ar trebui să îi mulțumiți la nulitatea de Crețu cel mai incompetent primar după Turc ,pentru toate proiectele aberante pe care văd că le urmează si nulitatea de Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.