28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

FOTO: Magia Crăciunului, doar într-o piațetă din oraș. Primăria Bistrița mai așteaptă până de Moș Nicolae

În lipsa unei parade și a unei retrageri cu torțe, singura instituție care a făcut „spectacol” pentru cei mici a fost Consiliul Județean. Instituția a pus în funcțiune instalația luminoasă din piațeta din față. Primăria Bistrița îl așteaptă pe Moș Nicolae pentru a lumina centrul istoric.

Consiliul Județean a aprins de 1 decembrie instalația din piațeta din fața instituției. Luminițele colorate au atras copii și tineri deopotrivă lângă Palatul Administrativ. Cei care s-au nimerit în zonă când luminițele au fost aprinse au profitat de moment și au făcut poze cu moșii și oamenii de zăpadă luminați.

Anul acesta aprinderea luminițelor nu a fost însoțită și de un spectacol pentru cei mici, ca în alți ani, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid. Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan speră însă ca anul viitor aprinderea luminițelor de Crăciun să fie însoțit de un eveniment dedicat copiilor.

„Feerie, culoare și bucurie, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Anunțul luminos că Moș Crăciun este pe drum. O bucurie oferită celor mici, devenită deja tradiție, pe care și-n aceste vremuri grele, am decis să o ducem mai departe. Îmi doresc din tot sufletul, anul viitor să putem să facem un eveniment care să adune sute de copii fericiți, în jurul bradului luminat”, transmite președintele Radu Moldovan.

Primăria Bistrița însă a ales să amâne momentul pentru acest weekend, evenimentul urmând să coincidă cu Moș Nicolae. Deocamdată nu se știe dacă municipalitatea a mai pregătit ceva pentru cei mici sau nu.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Turc a fost ocupat cu alegerile din partid,de un an de zile asta a făcut și acuma probabil s a obișnuit să fie”ocupat” cu orice numai cu treaba de primar nu. Mă întreb dacă nu e prea mare”pălăria”pentru el , că este pierdut în spațiu . Este clar că Bistrița avea nevoie de o mână de fier ,de un bărbat puternic ,nu unul care se lasă condus de vechii directori și șefi puși de Crețu…ah și de cons personali foști pesede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...