1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO: Magia Crăciunului, doar într-o piațetă din oraș. Primăria Bistrița mai așteaptă până de Moș Nicolae

În lipsa unei parade și a unei retrageri cu torțe, singura instituție care a făcut „spectacol” pentru cei mici a fost Consiliul Județean. Instituția a pus în funcțiune instalația luminoasă din piațeta din față. Primăria Bistrița îl așteaptă pe Moș Nicolae pentru a lumina centrul istoric.

Consiliul Județean a aprins de 1 decembrie instalația din piațeta din fața instituției. Luminițele colorate au atras copii și tineri deopotrivă lângă Palatul Administrativ. Cei care s-au nimerit în zonă când luminițele au fost aprinse au profitat de moment și au făcut poze cu moșii și oamenii de zăpadă luminați.

Anul acesta aprinderea luminițelor nu a fost însoțită și de un spectacol pentru cei mici, ca în alți ani, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid. Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan speră însă ca anul viitor aprinderea luminițelor de Crăciun să fie însoțit de un eveniment dedicat copiilor.

„Feerie, culoare și bucurie, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Anunțul luminos că Moș Crăciun este pe drum. O bucurie oferită celor mici, devenită deja tradiție, pe care și-n aceste vremuri grele, am decis să o ducem mai departe. Îmi doresc din tot sufletul, anul viitor să putem să facem un eveniment care să adune sute de copii fericiți, în jurul bradului luminat”, transmite președintele Radu Moldovan.

Primăria Bistrița însă a ales să amâne momentul pentru acest weekend, evenimentul urmând să coincidă cu Moș Nicolae. Deocamdată nu se știe dacă municipalitatea a mai pregătit ceva pentru cei mici sau nu.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Turc a fost ocupat cu alegerile din partid,de un an de zile asta a făcut și acuma probabil s a obișnuit să fie”ocupat” cu orice numai cu treaba de primar nu. Mă întreb dacă nu e prea mare”pălăria”pentru el , că este pierdut în spațiu . Este clar că Bistrița avea nevoie de o mână de fier ,de un bărbat puternic ,nu unul care se lasă condus de vechii directori și șefi puși de Crețu…ah și de cons personali foști pesede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.