-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO: Marea peticeală nocturnă a ajuns la sfârșit!

Șoferii au simțit cum în Bistrița s-au înfrumusețat 18 străzi. Și ca să nu deranjeze traficul în timpul zilei, lucrările s-au efectuat noaptea. Singurul semn al lucrărilor nocturne erau bucățile de carosabil decopertate. Dar bistrițenii pot sufla ușurați. S-a isprăvit!

Nopțile ce vor urma vor fi mult mai liniștite pentru sute de bistrițeni!

Zgomotul produs de marea peticeală nocturnă nu se va mai auzi! Lucrările s-au isprăvit!

Alegerea de a se lucra în timpul nopții a fost pentru a nu încurca traficul din timpul zilei. S-a ales astfel „răul cel mai mic”, așa cum spune vicele Cristian Niculae.

18 străzi și artere importante ale municipiului Bistrița au fost astfel peticite. E vorba de străzile Gheorghe Șincai, Gării, Bulevardul Decebal, Andrei Mureșanu, Ion Rațiu, Cuza Vodă, Simion Bărnuțiu, Al. Odobescu, Împăratul Traian, Valer Braniște, Libertății, Bulevardul Independenței, Bulevardul Republicii, 1 Decembrie, Calea Moldovei, C.R.Vivu, General Grigore Bălan și Năsăudului.

Totuși, se vor mai face lucrări pe alte 80 de străzi din municipiu care au nevoie de reparații. Doar că aceste lucrări se vor face pe timp de zi.

Precizez că toate aceste lucrări sunt doar reparații curente, nu reabilitări sau modernizări de străzi”, spune Cristian Niculae.

Bistrițel se întreabă însă dacă după marea peticeală se vor face și lucrările așa cum trebuie, sau iarași, prin lucrările acestea, vor să ne închidă gura pentru alți ani buni?

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...