17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Karaoke cu Acustring’s Band, vineri seara la Taverna Dogarilor! Organizatorii au pregătit premii tentante!

După ce vinerea trecută, terasa de la Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare de clienți care au ales să se bucure de o seară cu tematică Elvis, vinerea aceasta se anunță o nouă seară de nerefuzat: Karaoke cu Acustring’s Band, urmat de premii din partea organizatorilor! Locul I, o cină romantică la Taverna Dogarilor.

Sunt deja câteva săptămâni bune de când Acustring’s Band (Fane, Vivi și Emi) cântă la Taverna Dogarilor în fiecare seară de vineri, de la ora 20:00. Și cum mulți clienți s-au obișnuit cu genul de relaxare, organizatorii vin și săptămâna aceasta cu o nouă provocare: Karaoke cu Band! Mai exact, un program va fi susținut în întregime de Acustring’s Band, iar un altul va fi de tip Karaoke la care sunt invitați să cânte cu band-ul cei aflați la Taverna Dogarilor, individual sau în grup de doi, trei sau chiar patru. Piesele propuse pentru Karaoke vor fi atent pregătite de Acustring’s Band astfel încât cei care vor cânta să aibă de unde alege.

„Ne bucurăm că seratele de vineri au devenit pe placul clienților noștri. Tocmai de aceea ne gândim să venim cu ceva nou în fiecare săptămână. Vineri, 7 septembrie vă provocăm la Karaoke împreună cu cei de la Acutring’s Band și sunt convinsă că ne vom simți foarte bine împreună. Desigur că acolo unde descoperim voci bune ne gândim să le și premiem. Premiul I va fi o cină romantică  la Taverna Dogarilor, iar premiile II și III sunt asigurate de partanerii noștri de la Social Media Care care vor pregăti cadouri de la binecunoscuta firmă de produse bio și de sănătate, LifeCare. Așadar, vă așteptăm cu drag”, spune Honoria Rațiu, administratorul micului restaurant.

Și cum locurile sunt limitate la astfel de serate, puteți rezerva din timp o masă pentru vineri seara, 7 septembrie, de la ora 20:00, pe terasa de la Taverna Dogarilor sunând la 0363/401273, 0744930183 sau direct prin mesaj pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...