5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

FOTO: Mihai Ban și Cheloo de la Paraziții, pe podium, în prima etapă a Campionatului European!

Pilotul năsăudean Mihai Ban și Ion Ștefan Călin (alias Cheloo de la Paraziții) au ajuns pe podium, bifând un rezultat de excepție în acest weekend. Au fost singurii din România care au participat la prima etapă (Riverside Baja, Ungaria) a campionatului european!

Prima etapă a campionatului european de cross country s-a desfășurat în acest weekend la Riverside Baja Ungaria.

Singura echipă din România care a participat a fost Transilvania Rally Raid Team, cu năsăudeanul Mihai Ban – pilot și copilotul Ion Ștefan Călin – alias Cheloo de la Paraziții.

„Felicitări pentru Mihai Ban! Nu e simplu să ai în dreapta un navigator-începător-sabotor, mai ales când concurezi la nivel înalt…

În prima probă specială nu am avut trip-ul funcțional și am spart un diferențial spate în runda 3… Toate penalizările încasate sunt opera” mea…”, a admis Cheloo.

Am obținut locul 1 la clasa TH, dar cel mai mult ne bucură locul 3 obținut la Auto. În cadrul etapei, ne-am clasat pe locul 11 la Overall. Este cel mai bun rezultat de până acum… Mai ales că a fost pentru prima oară când Cheloo a urcat în mașină, în calitate de copilot…!

Am cumpărat această mașină anul trecut, în toamnă. Este un prototip fabricat în Cehia. A terminat de două ori celebrul raliu Dakar, în America de Sud! 

Trebuie să mulțumim echipei experimentate de mecanici ai lui Tomas Ourednicek, de la Ultimate Dakar. Ne-au asigurat asistența tehnică și au făcut imposibilul să ne înlocuiască diferențiarul într-un timp record”, ne-a explicat pilotul Mihai Ban.

Mihai Ban și Cheloo au transmis totodată mulțumiri sponsorilor care i-au ajutat să treacă cu bine de prima etapă a campionatului european.

Cei doi piloți au început campionatul cu probleme la alimentarea tripului. Au recuperat spectaculos, însă, clasându-se în final pe locul 11, în clasamentul general.

Foto @ Mihai BAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: