24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO: Mihai Ban și Cheloo de la Paraziții, pe podium, în prima etapă a Campionatului European!

Pilotul năsăudean Mihai Ban și Ion Ștefan Călin (alias Cheloo de la Paraziții) au ajuns pe podium, bifând un rezultat de excepție în acest weekend. Au fost singurii din România care au participat la prima etapă (Riverside Baja, Ungaria) a campionatului european!

Prima etapă a campionatului european de cross country s-a desfășurat în acest weekend la Riverside Baja Ungaria.

Singura echipă din România care a participat a fost Transilvania Rally Raid Team, cu năsăudeanul Mihai Ban – pilot și copilotul Ion Ștefan Călin – alias Cheloo de la Paraziții.

„Felicitări pentru Mihai Ban! Nu e simplu să ai în dreapta un navigator-începător-sabotor, mai ales când concurezi la nivel înalt…

În prima probă specială nu am avut trip-ul funcțional și am spart un diferențial spate în runda 3… Toate penalizările încasate sunt opera” mea…”, a admis Cheloo.

Am obținut locul 1 la clasa TH, dar cel mai mult ne bucură locul 3 obținut la Auto. În cadrul etapei, ne-am clasat pe locul 11 la Overall. Este cel mai bun rezultat de până acum… Mai ales că a fost pentru prima oară când Cheloo a urcat în mașină, în calitate de copilot…!

Am cumpărat această mașină anul trecut, în toamnă. Este un prototip fabricat în Cehia. A terminat de două ori celebrul raliu Dakar, în America de Sud! 

Trebuie să mulțumim echipei experimentate de mecanici ai lui Tomas Ourednicek, de la Ultimate Dakar. Ne-au asigurat asistența tehnică și au făcut imposibilul să ne înlocuiască diferențiarul într-un timp record”, ne-a explicat pilotul Mihai Ban.

Mihai Ban și Cheloo au transmis totodată mulțumiri sponsorilor care i-au ajutat să treacă cu bine de prima etapă a campionatului european.

Cei doi piloți au început campionatul cu probleme la alimentarea tripului. Au recuperat spectaculos, însă, clasându-se în final pe locul 11, în clasamentul general.

Foto @ Mihai BAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.