24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

FOTO: Mihai Ban și Cheloo de la Paraziții, pe podium, în prima etapă a Campionatului European!

Pilotul năsăudean Mihai Ban și Ion Ștefan Călin (alias Cheloo de la Paraziții) au ajuns pe podium, bifând un rezultat de excepție în acest weekend. Au fost singurii din România care au participat la prima etapă (Riverside Baja, Ungaria) a campionatului european!

Prima etapă a campionatului european de cross country s-a desfășurat în acest weekend la Riverside Baja Ungaria.

Singura echipă din România care a participat a fost Transilvania Rally Raid Team, cu năsăudeanul Mihai Ban – pilot și copilotul Ion Ștefan Călin – alias Cheloo de la Paraziții.

„Felicitări pentru Mihai Ban! Nu e simplu să ai în dreapta un navigator-începător-sabotor, mai ales când concurezi la nivel înalt…

În prima probă specială nu am avut trip-ul funcțional și am spart un diferențial spate în runda 3… Toate penalizările încasate sunt opera” mea…”, a admis Cheloo.

Am obținut locul 1 la clasa TH, dar cel mai mult ne bucură locul 3 obținut la Auto. În cadrul etapei, ne-am clasat pe locul 11 la Overall. Este cel mai bun rezultat de până acum… Mai ales că a fost pentru prima oară când Cheloo a urcat în mașină, în calitate de copilot…!

Am cumpărat această mașină anul trecut, în toamnă. Este un prototip fabricat în Cehia. A terminat de două ori celebrul raliu Dakar, în America de Sud! 

Trebuie să mulțumim echipei experimentate de mecanici ai lui Tomas Ourednicek, de la Ultimate Dakar. Ne-au asigurat asistența tehnică și au făcut imposibilul să ne înlocuiască diferențiarul într-un timp record”, ne-a explicat pilotul Mihai Ban.

Mihai Ban și Cheloo au transmis totodată mulțumiri sponsorilor care i-au ajutat să treacă cu bine de prima etapă a campionatului european.

Cei doi piloți au început campionatul cu probleme la alimentarea tripului. Au recuperat spectaculos, însă, clasându-se în final pe locul 11, în clasamentul general.

Foto @ Mihai BAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...