13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO: TOLERANȚĂ ZERO și în Maieru, Rodna și Șanț! Termenul limită pentru curățarea Văii Someșului

Primarii de pe Valea Someșului s-au dat pe brazdă și iau modelul lui Ogâgău. Și la Maieru, Rodna și Șanț s-a dat termen limită de curățare a zonelor de gunoaie. Iar apoi, va ploua cu amenzi usturătoare.

Traian Ogâgău- cel mai înverșunat primar în lupta cu gunoaiele a reușit să  convingă inclusiv primarii din opoziție să-l..urmeze.

AStfel, pe Valea Someșului s-a pornit un adevărat ”război” împotriva celor ce aruncă gunoaie aiurea.

La Sîngeorz Băi, termenul limită de curățenie lună nși bec a fost 1 Mai. De atunci s-a aplicat planul ”TOLERANȚĂ ZERO” pentru nesimțiți.

VIDEO: CUM arată clipul de TOLERANȚĂ 0 pentru cei ce aruncă gunoaie pe Valea Someșului

Convinși că DOAR având zone curate pot atrage turiști, și văzând rezultatele de la Sîngeorz, și ceilalți primari s-au dat pe brazdă.

Vreau să vă anunț că vom aplica aceeași TOLERANȚĂ ZERO și pentru cetățenii din comunele Maieru, Rodna și Șanț. Astfel, până la data de 1 IUNIE 2021, este termen de curățare a gospodăriilor și a tuturor zonelor în care sunt gunoaie. Contactați-vă primăriile  și ele vă vor ajuta. Curățăm toate zonele și de la 1 iunie, inspectorii vo aplica sancțiuni dacă sunt găsite nereguli. DOAR așa vom atrage turiști, dacă avem zone curate și drumuri asfaltate” a explicat Traian Ogâgău.

Acesta apare într-un clip în care anunță alianță făcută cu primarii comunelor Maieru, Rodna și Șanț. Și edilii au mesaje pentru cei din comunele lor. În clip apar și reprezentanți ai Parcului Național Munții Rodnei care vorbesc despre problema câinilor de la stâni care sperie turiștii iubitori de drumeții.

Valea Someșului va deveni ELVEȚIA României sau măcar a Transilvaniei. Agroturismul este șansa noastră, iar curățenia este primul pas spre civilizație!” a subliniat Ogâgău.

Mesajele tuturor pot fi ascultate aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...