-2.8 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

VIDEO: TOLERANȚĂ ZERO și în Maieru, Rodna și Șanț! Termenul limită pentru curățarea Văii Someșului

Primarii de pe Valea Someșului s-au dat pe brazdă și iau modelul lui Ogâgău. Și la Maieru, Rodna și Șanț s-a dat termen limită de curățare a zonelor de gunoaie. Iar apoi, va ploua cu amenzi usturătoare.

Traian Ogâgău- cel mai înverșunat primar în lupta cu gunoaiele a reușit să  convingă inclusiv primarii din opoziție să-l..urmeze.

AStfel, pe Valea Someșului s-a pornit un adevărat ”război” împotriva celor ce aruncă gunoaie aiurea.

La Sîngeorz Băi, termenul limită de curățenie lună nși bec a fost 1 Mai. De atunci s-a aplicat planul ”TOLERANȚĂ ZERO” pentru nesimțiți.

VIDEO: CUM arată clipul de TOLERANȚĂ 0 pentru cei ce aruncă gunoaie pe Valea Someșului

Convinși că DOAR având zone curate pot atrage turiști, și văzând rezultatele de la Sîngeorz, și ceilalți primari s-au dat pe brazdă.

Vreau să vă anunț că vom aplica aceeași TOLERANȚĂ ZERO și pentru cetățenii din comunele Maieru, Rodna și Șanț. Astfel, până la data de 1 IUNIE 2021, este termen de curățare a gospodăriilor și a tuturor zonelor în care sunt gunoaie. Contactați-vă primăriile  și ele vă vor ajuta. Curățăm toate zonele și de la 1 iunie, inspectorii vo aplica sancțiuni dacă sunt găsite nereguli. DOAR așa vom atrage turiști, dacă avem zone curate și drumuri asfaltate” a explicat Traian Ogâgău.

Acesta apare într-un clip în care anunță alianță făcută cu primarii comunelor Maieru, Rodna și Șanț. Și edilii au mesaje pentru cei din comunele lor. În clip apar și reprezentanți ai Parcului Național Munții Rodnei care vorbesc despre problema câinilor de la stâni care sperie turiștii iubitori de drumeții.

Valea Someșului va deveni ELVEȚIA României sau măcar a Transilvaniei. Agroturismul este șansa noastră, iar curățenia este primul pas spre civilizație!” a subliniat Ogâgău.

Mesajele tuturor pot fi ascultate aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.