15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO- Narcisele din Munții Rodnei vă așteaptă! Traseul spre ele, marcat!

Covorul de narcise din Munții Rodnei își așteaptă vizitatorii. Traseul spre poiană a fost marcat în această săptămână. Recomandări:

Narcisele din Munții Rodnei s-au lăsat așteptat. Totuși, frumusețea lor poate fii admirată, deoarece tocmai au înflorit.

În această săptămână s-a lucrat la marcarea traseului spre poieniță. Astfel, cei ce vor să admire frumusețea din iarbă, pot ajunge în poieniță fără să se piardă.

Administratorii Parcului Național Munții Rodnei au transmis câteva recomandări, pe lângă ruta ce trebuie aleasă pentru a ajunge la narcise.

Dragii noștri, știm că așteptați cu nerăbdare să ajungeți la Raiul Alb al narciselor de pe masivul Saca!

Pentru a vă face călătoria cât mai ușoară, în această săptămână, colegii noștri și jandarmii montani din Rodna s-au ocupat de întreținerea traseului tematic spre poiana cu narcise și marcarea lui, acolo unde a fost cazul!
O dată ajunși în satul Valea Vinului aveți posibilitatea de a urca la poiana cu narcise pe două trasee:
  • De pe Valea Secii – unde drumul auto forestier este reabilitat aproape 2 Km, acesta se află la intrare în satul Valea Vinului
  • De pe Dealul Popii, acest traseu se găsește la ieșire din satul Valea Vinului după ultimul pod din sat pe partea stângă spre drumul auto forestier Izvorul Roșu.
Pe tot parcursul drumului veți fi însoțiți de omulețul portocaliu, săgeți, indicatoare și panouri de informare. Colegii noștri vor fi prezenți în teren alături de Jandarmeria Montană Rodna.
Nu uitați:
  • echipament corespunzător
  • musai ceva de „potol în rucsac”
  • verificați Meteo.BN pentru starea vremii ” au transmis aceștia pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?