15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

FOTO- Narcisele din Munții Rodnei vă așteaptă! Traseul spre ele, marcat!

Covorul de narcise din Munții Rodnei își așteaptă vizitatorii. Traseul spre poiană a fost marcat în această săptămână. Recomandări:

Narcisele din Munții Rodnei s-au lăsat așteptat. Totuși, frumusețea lor poate fii admirată, deoarece tocmai au înflorit.

În această săptămână s-a lucrat la marcarea traseului spre poieniță. Astfel, cei ce vor să admire frumusețea din iarbă, pot ajunge în poieniță fără să se piardă.

Administratorii Parcului Național Munții Rodnei au transmis câteva recomandări, pe lângă ruta ce trebuie aleasă pentru a ajunge la narcise.

Dragii noștri, știm că așteptați cu nerăbdare să ajungeți la Raiul Alb al narciselor de pe masivul Saca!

Pentru a vă face călătoria cât mai ușoară, în această săptămână, colegii noștri și jandarmii montani din Rodna s-au ocupat de întreținerea traseului tematic spre poiana cu narcise și marcarea lui, acolo unde a fost cazul!
O dată ajunși în satul Valea Vinului aveți posibilitatea de a urca la poiana cu narcise pe două trasee:
  • De pe Valea Secii – unde drumul auto forestier este reabilitat aproape 2 Km, acesta se află la intrare în satul Valea Vinului
  • De pe Dealul Popii, acest traseu se găsește la ieșire din satul Valea Vinului după ultimul pod din sat pe partea stângă spre drumul auto forestier Izvorul Roșu.
Pe tot parcursul drumului veți fi însoțiți de omulețul portocaliu, săgeți, indicatoare și panouri de informare. Colegii noștri vor fi prezenți în teren alături de Jandarmeria Montană Rodna.
Nu uitați:
  • echipament corespunzător
  • musai ceva de „potol în rucsac”
  • verificați Meteo.BN pentru starea vremii ” au transmis aceștia pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: