11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO – NERĂBDĂTORI: Copii și părinți, la expoziția LEGO, cu zeci de minute înainte de deschidere

Mult așteptata expoziție LEGO și-a deschis azi porțile. Cu zeci de minute înainte de ora deschiderii, părinți și copii erau deja prezenți în curtea muzeului. Primii copii s-au bucurat și de cadouri, uitând că au măștile pe năsuc și nu pot să se joace, așa cum o făceau altădată:

Copiii erau obișnuiți ca în fiecare primăvară și toamnă să se bucure de expoziția LEGO și să dea frâu liber imaginației, jucându-se cu piesele puse la dispoziție.

Primăvara a trecut, și expoziția nu a putut avea loc, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar organizatorii nu s-au lăsat, așa că, azi, cei de la Brinkenburg au deschis ușile expoziției.

Deși STARTUL se dădea la ora 10.00, încă de la ora 09.00 și câteva minute, au început să se adune, copii și părinți, nerăbdători să vadă expoziția.

Fiecare care a trecut pe ușa muzeului a fost termoscanat, iar măștile pe năsuc erau obligatorii. La dispoziția vizitatorilor era pus și un aparat cu dezinfectant.

Părinții, și copiii, au stat liniștiți și răsfirați în curte, până au venit organizatorii expoziției. Apoi la rând, frumos, la bilete, și apoi la intrare.

Se intră doar grupuri mici, la un interval de 10 – 15 minute.

Primii copilași au primit și câte un cadou din partea organizatorilor. Așa că, de bucurie, au uitat că au măștile pe năsuc sau că nu se mai pot juca așa cum o făceau altădată…

Fascinanta lume LEGO poate fi descoperită de pasionați până în data de 5 iulie.

Expoziția este deschisă între orele 10-18, de marți până duminică. Astăzi este singura zi de luni în care expoziția e deschisă, fiind o excepție, din cauza suprapunerii cu Ziua Internațională a Copilului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: