16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: Noi modele superbe la Carpet Store, în Cibela! Inclusiv o colecție premium Pierre Cardin

Cel mai mare magazin de covoare din Bistrița are acum și covoare Pierre Cardin. În Cibela, la Carpet Store, găsiți acum trei colecții din acest tip de covoare premium, dar și alte zeci de modele, pentru a răspunde gusturilor tuturor clienților.

În incinta complexului Cibela de pe Calea Moldovei e deschis Carpet Store, cel mai mare magazin exclusiv cu covoare, din Bistrița.

Aici, clienții găsesc aproape 170 de modele de covoare, cu diferite texturi, imprimeuri, etc. La Carpet Store puteți găsi covoare viu colorate, în culori pastel, cu modele clasice sau modele moderne, care să corespundă gusturilor clienților.

Mai mult, la Carpet Store au fost aduse trei colecții de covoare Pierre Cardin, de o calitate superioară, premium. Astfel, aici se găsesc covoare și pentru cei mai pretențioși, oferind o eleganță aparte locului în care sunt amplasate.

Covoarele Pierre Cardin au o țesătură aparte, ce dă o senzație plăcută la atingere și oferă confortul dorit. Materialul folosit este de cea mai bună calitate, fin și rezistent. Aceste covoare crează o atmosferă intima și confortabilă în orice încăpere.

La Carpet Store, covoarele sunt de diferite dimensiuni. Însă dacă clientul dorește o altă dimensiune, care nu e pe stoc, i se poate aduce. Plus că cei de la Carpet Store fac livrare oriunde în țară.

Tot la Carpet Mtore găsiți și valize de calitate, numai bune pentru plecat în concendiu sau o călătorie de afaceri.

Magazinul Carpet Store îl găsiți în complexul Cibela de pe Calea Moldovei, la parter, standul 105. E deschis de luni până vineri între orele 09.00 – 18.00. Sâmbăta este deschis între orele 09.00 – 16.00.

Puteți da un follow paginii de Facebook. Astfel veți fi la curent cu modelele pe care le au, cu promoțiile și ofertele speciale.

Dacă ceva vă face cu ochiul, puteți să sunați la numărul de telefon 0746.731.655. Cei de la Carpet Store vă aduc cumpărăturile unde doriți. La același număr de telefon puteți să faceți și comandă dacă doriți un covor anume, la o anumită dimensiune.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...