20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: O călătorie în Polonia „provoacă” un neobişnuit proiect, aplicabil în şcolile din Bistriţa!

Dora Pralea, coordonatorul Reborn Dance Studio, a fost implicată, luna trecută, într-o tabără în Polonia. Se pare că impresiile acolo au fost atât de puternice, încât aceasta a decis să implementeze ideea şi în Bistriţa.

Luna septembrie a însemnat pentru coordonatorul Reborn Dance Studio şi implicarea într-un proiect Erasmus – ONE LOVE – ONE NATION, desfăşurat în Polonia.

Impresionată de ce a experiementat acolo, Dora Pralea şi-a propus să implementeze acest proiect și în Bistrița. Alături de partenerii săi – Asociația Tinerilor cu Iniţiativă Civică (ATIC) și Yellow Sheep Foundation (Polonia).

Iar acesta pare să fie cel mai convingător feedback pentru proiectul Erasmus+ şi experienţa acumulată de dansatorii bistriţeni în tabăra desfăşurată în Polonia.

Aşa se face că primele cursuri de breakdance s-au desfășurat deja la Școala Gimnazială Nr. 3 „Avram Iancu” din Bistrița.

Copiii care învaţă în două clase primare la această şcoală au avut ocazia să se bucure de un workshop gratuit. Ei au primit din partea inişiatorilor infomațiile de bază despre această cultură, dar au învățat și câteva elemente de toprock, footwork, ba chiar și un freeze.

Dacă mai sunt în oraş unitățile de învățământ care îşi doresc ca acest proiect să fie derulat și în școala lor – nu trebuie decât să trimită o solicitare în acest sens, într-un mesaj privat pe pagina de facebook:
Reborn Dance Studio Bistrita.

Sau să dea un telefon la numărul  0751.400.369.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!