FOTO: O echipă de bistrițeni, cea mai bună patrulă Airsoft din România!

0
4793

Șapte echipe s-au întrecut ieri, la Cluj, în competiția sportivă Patrula Airsoft România. Bistrițenii au reușit să străbată cele 10 probe în mai puțin de o oră, deși au avut și probleme tehnice. Astfel, au ocupat locul I, cu mândrie!

Șapte echipe a câte șase jucători s-au întâlnit ieri la Cluj, în pădurea Baciu, la cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv Patrula Airsoft România.

Astfel, au intrat în competiție, alături de Battlefield Bistrița, echipe de airsoft din Brașov, Făgăraș, Miercurea-Ciuc, Mediaș, Suceava și Deva.

Echipele parcurg un traseu stabilit și cunoscut doar de organizatori. Acestea pornesc pe rând, la interval de 30 de minute, iar pe traseu trec prin anumite probe cum ar fi TIR STATIC, CUIB MITRALIERĂ, SNIPER, ARUNCARE GRENADĂ, MEDIC, AMBUSCADĂ, TRANSPORT VIP, PUȘCAȘ, NAVIGAȚIE ȘI ELIBERARE OSTATIC. Tot traseul este contra timp și durează în jur de o oră și câteva minute. Noi am scos cel mai bun timp, 59 de minut și 35 secunde, chiar dacă o replică de airsoft s-a defectat și s-au pierdut câteva minute bune la remedierea problemei”, au explicat băieții de la Battlefield Bistrița.

Astfel, Clubul Sportiv de Airsoft din Bistrița a luat locul I la acestă ediție, participând cu Team Leader – Arseni Claudiu, Pușcaș – Pintican Adi, Medic-Cotu Claudiu, Navigator – Radu Irinel, Grenadier – Cozma Alin și Sniper – Iacob Radu.

Pe locul II a fost echipa Airsoft Team Mediaș, iar pe locul III a fost clasată echipa Spartan Six din județul Brașov. Jucătorii au primit diplome, cupe și medalii, iar din partea sponsorilor, mici premii.

Asociația Club Sportiv Battlefield Airsoft Bistrița Team a fost înființată în 11 aprilie 2016 și de atunci atrage tot mai mulți tineri dornici de sport, mișcare, antrenamente și jocuri duminicale, în oraș sau chiar participând la evenimente naționale, unde participă și până la 400 de jucători de airsoft.

Pentru mai multe detalii puteți vizita site-ul www.airsoft-bistrita.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/CSABBT.