15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: O clădire părăsită din Bistrița – vedetă într-un videoclip hip-hop!

O clădire părăsită din Bistrița, cu coridoare sinistre, dâre de rugină și pereți scorojiți – situată în zona industrială a orașului – este „vedetă” într-un videoclip hip-hop:

Mai bine solitar, încurcat în propriul gând / Vorbind de interese, prietenii dispar oricând
Muzica mă instruiește pentru viitoarea repriză / Rundă peste rundă sentimentele mă bagă-n priză
Mă hrănesc din vise, n-am cum să mă simt pustiu / Căci îmi creez o lume diferită când încep să scriu…
O să fie bine? Asta n-am cum să știu – bat la cât mai multe uși până nu e prea târziu…!

Versurile de mai sus sunt doar un fragment din cea mai nouă piesă lansată de băieții de la Mad House și intitulată „N-am nevoie”.

Cu forțe proaspete, tinerii pasionați de hip hop din Bistrița ies la lumină cu o nouă piesă dinamică: videoclipul ei a fost filmat pe acoperișul unei clădiri din oraș, dar și într-o clădire abandonată din zona industrială.

Piesa „N-am nevoie” este a doua piesă extrasă de pe viitorul album Mad House intitulat RESTART.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/EpOg1beJ8u0″ /]

Pe lângă albumul la care lucrează, băieții anunță oficial în premieră pentru Bistriteanul.ro că vor să demareze un inedit și… proiect „Am numit acest proiect Mad World. Și ne dorim să scoatem la suprafață, să sprijinim și să încurajăm și alți artiști din Bistrița. Vrem să le oferim șansa să înregistreze o piesă la noi în studio – care va apărea și pe canalul oficial de youtube”, a explicat Alex Brumar (Stryke), unul dintre membri fondatori ai trupei.

Acesta a mai precizat că este vorba și de o oportunitate pentru tinerele talente de a lucra cu Mad House și în viitor: „Trebuie doar să ne contacteze, trebuie să creadă în ei și în talentul lor. Trebuie să fie dedicați și atât de pasionați încât să respire muzica…!”, au subliniat cei de la Mad House.

Proiectul Mad World nu e doar despre hip hop, e despre Muzică. Este despre artiști care pot să transmită prin cover-uri cel puțin la fel de mult ca artiștii care au compus piesa. Este despre oamenii care SIMT MUZICA”, adaugă cei de la Mad House.

Contact : www.facebook.com/MadHouseRomania

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.