-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

FOTO: O tânără a rămas încarcerată, după ce mașina în care se afla a ajuns în șanț

Un accident rutier a avut loc în Rusu Bârgăului. Două autoturisme au colizionat frontal, iar în urma impactului, una dintre ele a ajuns în șanț. O tânără a rămas încarcerată între fiarele mașinii.

Echipaje ale poliției și pompierilor au intervenit în localitatea Rusu Bârgăului la un accident rutier.

O mașină a ajuns într-un șanț de pe marginea carosabilului, iar o tânără a rămas încarcerată.

Echipajele de pompieri au extras victima rămasă încarcerată, o femeie în vârstă de aproximativ 28 de ani și au predat-o echipajului de prim ajutor SMURD, ulterior echipajului de terapie intensivă mobilă. Pe toată durata intervenției, victima a fost conștientă și cooperantă, însă prezenta multiple leziuni. A fost stabilizată și evacuată spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Cealaltă persoană din autoturism a fost evaluată din punct de vedere medical, dar a refuzat transportul la spital” explică reprezentanții ISU BN.

Conform IPJ BN, în accident au fost implicate două mașini, în urmă impactului, una ajungând în afara carosabilului, în șanț.

Astăzi, pe Drumul Național 17, intersecție cu un drum comunal din localitatea Rusu Bârgăului, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind condus de o tânără de 27 de ani, din Rusu Bârgăului, iar celălalt de un tânăr de 19 ani, din localitatea Prundu Bârgăului. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un șanț de colectare a apei pluviale, iar conducătoare auto a fost rănită și transportată la spital. Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. Traficul rutier a fost dirijat de polițiști, alternativ, pe un sens, pentru aproximativ 20 de minute” transmit polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...