22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: PANICĂ în gară! O fată s-a prăbușit la pământ, iar jandarmii i-au acordat primul ajutor

Momente de panică aseară, în  Gara Bistrița Nord. Doi tineri au coborât din trenul care venea de la Cluj. Fata s-a prăbușit la pământ, iar prietenul ei a început să strige după ajutor. Din fericire, în zonă se aflau jandarmii…

Jandarmii bistrițeni au fost „îngerii păzitori” ai unei tinere, aseară!

Doi tineri îndrăgostiți se întorceau de la Cluj, s-au dat jos din tren și, în fața gării, băiatul a început să strige după ajutor. Iubita lui s-a prăbușit la pământ.

Jandarmii care se aflau în  zonă au intervenit rapid, i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția echipajului medical.

Jandarmii aflați într-o acțiune punctuală în imediata apropiere a Gării Bistrița Nord au auzit strigăte de ajutor din partea unui tânăr care anunța disperat faptul că prietena sa a căzut brusc, pierzându-și cunoștința.

Tinerii se întorceau de la Cluj, abia coborâseră din tren și se aflau în fața gării. Jandarmii au intervenit imediat în sprijinul tinerei de 24 de ani și au apelat Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...