-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO – Parcarea de pe Lupeni va avea o nouă ieșire. Un pasaj se transformă în acces auto

Un pasaj va fi transformat în acces auto, în perioada imediat următoare. De asemenea, o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii va fi mutată. Totul pentru a se face o ieșire pentru parcarea amenajată de Primăria Bistrița pe strada Lupeni.

Pasajul III, cel din vecinătatea fostului cinematograf, de pe Bulevardul Republicii, va fi transformat în stradă în viitorul apropiat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, acesta va fi transformat practic într-o ieșire pentru parcarea de pe Lupeni.

„Acolo unde este acum trecerea de pietoni va fi creat un acces auto pentru parcarea de pe Lupeni. Trecerea de pietoni va fi mutată în fața Liceului „Liviu Rebreanu”. Ieri au început lucrările pentru amenajarea noii treceri de pietoni”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Ruști.

Accesul spre parcare se va face tot din apropierea parcului Mihai Eminescu, iar pasajul III va fi folosit exclusiv pentru ieșire.

Municipalitatea ar vrea să extindă parcarea de pe Lupeni și chiar se gândește la o supraetajare, motiv pentru care vrea să facă accesul mai facil.

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.