20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO: Parcul Național Munții Rodnei îi așteaptă pe drumeți cu bujori și peisaje ce-ți taie răsuflarea

Puține lucruri se compară cu frumusețea naturii! O serie de peisaje superbe din Parcul Național Munții Rodnei au fost surprinse, din nou, prin obiectivul camerei foto, de cei care-l administrează, în timpul acțiunilor de monitorizare.

Colegii noștri vă țin aproape cu imagini proaspete din Parcul Național Munții Rodnei…astăzi zona nordică a parcului”, spun reprezentanții acestuia în descrierea ce însoțește imaginile postate pe pagina de Facebook Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei.

Bujorul de munte (Rhododendron Kotschyi) este o plantă perenă și crește spontan în tufe pitice în zonele alpine însorite. Florile sunt roz sau de culoarea roșu aprins și sunt grupate, dând senzația de buchete.

Parcul Național Munții Rodnei, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor#Romsilva, este al doilea parc național din țară ca suprafață, cu peste 47.000 de hectare, fiind situat în partea de nord a țării, în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.