20 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

FOTO: Pericol într-un loc de joacă din Bistrița!

De câteva luni de zile, un pericol planează nestingherit asupra a zeci de copii care obișnuiesc să se zbenguie și să se joace într-un spațiu special amenajat. „Problema este că, dacă vreun copil cade acolo, poate să-și scoată ochii, Doamne ferește…!”

Un carusel amplasat în mijlocul parcului, pe care copiii obișnuiau să se învârtă, a cedat. I s-au rupt arcurile, iar o vreme a atârnat așa, pe jumătate deteriorat, până când astă-iarnă l-au luat cu totul…”, a explicat o mămică pentru Bistrițeanul.ro.

Este vorba despre spațiul de joacă existent pe Intrarea Zorelelor, între blocuri. Funcționarii primăriei care se ocupă de întreținerea acestui spațiu au luat mobilierul urban stricat, însă au uitat de placa de beton și de cele patru șuruburi prinse într-un suport de lemn.

Acestea au rămas „amintire” în spațiul de joacă, amenințând însă orice copil distrat care se poate lovi în ele, la o alergătură mai neatentă…

Problema este că, dacă vreun copil cade peste plăcuța aia de beton cu șuruburile ieșite în exterior, poate să-și scoată ochii, Doamne ferește…!”, se plânge mămica, îngrijorată.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...