-4.2 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

FOTO: Pericol într-un loc de joacă din Bistrița!

De câteva luni de zile, un pericol planează nestingherit asupra a zeci de copii care obișnuiesc să se zbenguie și să se joace într-un spațiu special amenajat. „Problema este că, dacă vreun copil cade acolo, poate să-și scoată ochii, Doamne ferește…!”

Un carusel amplasat în mijlocul parcului, pe care copiii obișnuiau să se învârtă, a cedat. I s-au rupt arcurile, iar o vreme a atârnat așa, pe jumătate deteriorat, până când astă-iarnă l-au luat cu totul…”, a explicat o mămică pentru Bistrițeanul.ro.

Este vorba despre spațiul de joacă existent pe Intrarea Zorelelor, între blocuri. Funcționarii primăriei care se ocupă de întreținerea acestui spațiu au luat mobilierul urban stricat, însă au uitat de placa de beton și de cele patru șuruburi prinse într-un suport de lemn.

Acestea au rămas „amintire” în spațiul de joacă, amenințând însă orice copil distrat care se poate lovi în ele, la o alergătură mai neatentă…

Problema este că, dacă vreun copil cade peste plăcuța aia de beton cu șuruburile ieșite în exterior, poate să-și scoată ochii, Doamne ferește…!”, se plânge mămica, îngrijorată.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...