30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

FOTO: Peste 200 de persoane s-au vaccinat la centrul mobil de la biserica de pe General Grigore Bălan

Centrele mobile de vaccinare par să aibă succes, mai ales zilele acestea ante-restricții. La centrul mobil de la biserica de pe strada General Grigore Bălan s-a format coadă încă de dimineață. Aici s-au vaccinat astăzi peste 200 de persoane.

După ce în urmă cu câteva zile bistrițenii s-au putut vaccina în fața bisericii de la BIG, astăzi, un centrul mobil a poposit între orele 10:00 și 17:00 la biserica ortodoxă de pe strada General Grigore Bălan.

Bistrițenii care au vrut să îi prindă noile restricții imunizați și cu mai multe libertăți au profitat. Astfel, la centrul mobil pus la dispoziție de SVSU, s-au vaccinat astăzi 216 persoane. Cele mai multe persoane, 130 au optat pentru Johnson& Johnson, acesta fiind uni-doză, 84 pentru Pfizer și doar două persoane pentru Moderna.

Un centru de vaccinare se va deschide și la Casa de Cultură începând de mâine. De asemenea, la sediul SVSU de pe strada Dobrogeanu Gherea vă puteți vaccina zilnic, chiar și în weekend, între orele 08:00-20:00, fără programare, cu toate tipurile de vaccin.

Zilele acestea s-a înregistrat record după record de vaccinare în județul nostru. Ieri, de pildă, s-au vaccinat 1.518 persoane, dintre acestea 1.054 cu doza 1. În total 78.740 de persoane din județ s-au vaccinat până astăzi.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Scopul dezimformarii este finantzat din strainatate, ca sa determine romanii sa nu se vaccineze, ptr ca trebuie sa moara cat mai multi. Ideia strainilor ( nu-i numesc io cine-s … ca stiti voi bine ) este desfiintzarea Romaniei ca stat national si sa dispara de pe harta ! ” Astia ” chiar ne cred niste prosti … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...