-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO Pomohaci insinuează că are propria stea la Hollywood, pe Bulevardul Celebrităților

Cu sutana de preot și traista tradițională pe umăr, așa și-a făcut apariția fostul preot Cristian Pomohaci anul trecut, pe celebra Walk of Fame, de la Hollywood. Mai mult, fostul preot pare să se compare cu Sharon Stone, Pink sau Snoop Dog și insinuează că are propria stea pe Walk of Fame.

În an pandemic, când toată lumea stătea acasă și se ferea cum putea de Covid-19, fostul preot și cântăreț Cristian Pomohaci se plimba. În toamna anului trecut a bifat o excursie tocmai în SUA, la Hollywood.

Fostul preot a vizitat inclusiv celebrul Bulevard al Celebrităților. Acesta este „pavat” cu stelele celor mai cunoscuți actori și artiști din lume. Deși nu mai este preot de ceva vreme, Cristian Pomohaci încă îmbracă sutana. Așa s-a afișat și la Hollywood, în sutană și cu o traistă tradițională.

S-a fotografiat la picioare cu o stea cu numele său și cu un Oscar în mână. Fotografiile au fost făcute publice abia ieri, iar fostul preot chiar a fost felicitat pe Facebook pentru „reușită”.

Puțini știu că doar 2.500 dintre cele mai cunoscute și de succes vedete din întreaga lume au ajuns pe celebra Walk of Fame. Procesul este destul de greoi, iar vedetele au nevoie inclusiv de bani pentru a ajunge acolo. Taxa percepută este de 30.000 de dolari.

Turiștii care ajung pe Walk of Fame pot să se simtă precum celebritățile preț de câteva minute. Aceștia pot să cumpere cu prețuri mai mult decât modice o stea și chiar o statuetă de Oscar. Așa pare să fi făcut și Cristian Pomohaci.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

 1. Destul de SUGEstiv ca a pus-o langa Phill Col LINS. =))
  Si langa Elton John dadea bine,sau chir pe langa ceva Hammer sau Dick.
  Se pare ca are o minte destul de infantila.
  Nu se plimba nicaieri, ca poza e fake.

 2. Ce-i 30.000 USD la Pomohaci?!?!
  Probabil a negociat o reducere mult mai mare când a cumpărat casa lu’ Nelu Moldovan.
  Casa aia vis-a-vis de casa lu’ Ceausescu😇😇
  La ăștia te poți aștepta la orice, chiar sa organizeze pe Păcii și ritualuri de scoatere a dracilor din credincioși!!!

 3. Steaua aia e pregatita pentru altcineva, daca va uitati atenti la poza, se vede ca scrisul este pus peste, nu incastrat in stea, la fel si simbolul camerei video…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: