14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Porsche făcut praf după ce șoferul acestuia ar fi încercat să evite un alt autoturism

Un accident a avut loc în Unirea în urmă cu puțin timp. Un Porsche s-a făcut praf în urma impactului cu un cap de pod. Șoferul ar fi încercat să evite un alt autoturism care a ieșit în DN 17 fără să se asigure.

Un apel la 112 anunța un accident rutier în Unirea. Un autoturism care circula pe DN 17 a ajuns într-un cap de pod, făcându-se praf.

Șoferul Porsche-ului susține că de pe strada Agronomului i-ar fi ieșit înainte un alt autoturism, fără să se asigure. În încercarea de a evita impactul cu mașina respectivă, a ajuns în capul de pod.

Din fericire nu a fost nimeni rănit, iar un echipaj al ISU BN a asigurat măsurile API.

Atât șoferul mașinii avariate, cât și al autoturismului care i-a ieșit înainte au fost duși la sediul poliției pentru a oferi declarații legate de modul de producere al accidentului. Totodată, urmează să fie testați pentru a vedea dacă au consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Un echipaj al Poliției Locale Bistrița a ajutat la fluidizarea traficului pe perioada intervenției.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?