28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO – Premieră națională, la Bistrița: Ziua Familiei, în Schullerwald

Sute de bistrițeni s-au adunat astăzi în Schullerwald. A avut loc prima ediție a „Zilei Familiei”, un eveniment desfășurat în premieră națională la Bistrița.

Ziua de 15 MAI a fost desemnată Ziua Familiei. Iar astăzi a fost prima sărbătorire, în premiera națională, la Bistrița.

Deși organizatori au fost enoriașii Bisericilor Penticostale din Bistrița, sute de familii, de diferite confesiuni, s-au întâlnit în Schullerwald.

Deputații Bogdan Ivan și Robert Sighiartău au avut câte un mesaj PRO Familie.

„O zi minunată, petrecută la Bistrița în prezența a peste 2000 de familii. Am celebrat împreună Ziua Familiei, un eveniment în premieră în țara noastră.
România este mai puternică și mai rezistentă în fața tuturor crizelor dacă are familii unite, care își cresc frumos copiii, pe baza valorilor care deosebesc Binele de Rău.
Ce ne dă tărie și ne ține laolaltă: Familia, limba, credința, buna creștere, puterea de a deosebi binele de rău. Acestea sunt instituții și valori fără de care ne risipim. Dumnezeu să aibă in pază familiile din România”, a transmis deputatul Robert Sighiartău.

De asemenea, au fost mesaje de binecuvântare a familiilor, din partea mai multor pastori.  A fost și un moment muzical creștin,  dar și jocuri, gustări,  socializare.

Evenimentul se dorește a fi unul care să fie organizat anual.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.