-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO – Premieră națională, la Bistrița: Ziua Familiei, în Schullerwald

Sute de bistrițeni s-au adunat astăzi în Schullerwald. A avut loc prima ediție a „Zilei Familiei”, un eveniment desfășurat în premieră națională la Bistrița.

Ziua de 15 MAI a fost desemnată Ziua Familiei. Iar astăzi a fost prima sărbătorire, în premiera națională, la Bistrița.

Deși organizatori au fost enoriașii Bisericilor Penticostale din Bistrița, sute de familii, de diferite confesiuni, s-au întâlnit în Schullerwald.

Deputații Bogdan Ivan și Robert Sighiartău au avut câte un mesaj PRO Familie.

„O zi minunată, petrecută la Bistrița în prezența a peste 2000 de familii. Am celebrat împreună Ziua Familiei, un eveniment în premieră în țara noastră.
România este mai puternică și mai rezistentă în fața tuturor crizelor dacă are familii unite, care își cresc frumos copiii, pe baza valorilor care deosebesc Binele de Rău.
Ce ne dă tărie și ne ține laolaltă: Familia, limba, credința, buna creștere, puterea de a deosebi binele de rău. Acestea sunt instituții și valori fără de care ne risipim. Dumnezeu să aibă in pază familiile din România”, a transmis deputatul Robert Sighiartău.

De asemenea, au fost mesaje de binecuvântare a familiilor, din partea mai multor pastori.  A fost și un moment muzical creștin,  dar și jocuri, gustări,  socializare.

Evenimentul se dorește a fi unul care să fie organizat anual.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.