0.1 C
Bistrița
joi, februarie 2, 2023

HANDBAL: CSM București, antrenament cu public contra Gloria Bistrița în miros de… grătare

Bistrița a pierdut meciul din Cupa României contra CSM București, partidă care conta pentru sferturile competiției. Disputa a început la ora 15:30 în Sala Polivalentă din Bistrița.

Partida a început destul de echilibrat, până în minutul 10. Mai apoi, din cauza greșelilor tehnice și neatenției, bistrițencele au fost eliminate rând pe rând din joc ori de arbitri, ori de jucătoarele cu mai multă experiență a CSM București.

A urmat o pasă proastă pentru Gloria, în care București s-a simțit ca la un antrenament cu public, iar de la jumătatea primei reprize, Sala Polivalentă a fost „infestată” cu un miros puternic de… Grătare. Într-o unitate comercială dintr-o anexă a Sălii Polivalente sfârăiau plitele, sărbătorind probabil sosirea căldurii peste Burg, iar ușile deschise au lăsat mirosul nepermis într-o sală unde se practică sportul, să intre.

Gloria nu a jucat în această partidă. Din păcate, au pornit și au terminat disputa timorate și cu o oarecare frică de a nu atinge vedetele CSM-ului.

Horațiu Pașca nu a avut meciul în mână. A luat, în schimb, Time-Out după Time-Out, fiind copleșit de taifunul handbalistic pe care îl aduce CSM, de fiecare dată când ajunge la Bistrița.

Banca tehnică a încercat mai multe formule de joc, au schimbat practic toată echipa, portarii, au încercat chiar și să o blocheze pe Cristina Neagu care a defilat în momentele în care se afla pe teren.

În a doua repriză, în primele 15 minute, Gloria a avut un recital de ratări și greșeli, marcând doar de două ori.

Au mers prost, au luptat în oarece momente, însă finalul a fost unul meritat, adică un meci pierdut la scor pentru echipa care își ia rămas bun de la un sezon pe care îl putem cataloga, de pe acum, unul pierdut.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 23 – 32 CSM București (12-20 pauză)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: