27.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

FOTO: Proaspetele piste de biciclete, luate drept locuri de parcare de șoferi

S-au plâns că sunt prost amplasate, s-au plâns că „mănâncă” din locurile de parcare. În cele din urmă, bistrițenii au găsit alte utilități pistelor de biciclete care stau să împânzească orașul. Acestea sunt folosite pe post de… locuri de parcare.

Pe mai multe străzi din municipiu deja a fost frezat asfaltul și turnat covorul roșu pentru pistele de biciclete. Nu puțini au fost cei care au susținut că sunt foarte prost amplasate și că omoară din locurile de parcare.

Pe strada Împăratul Traian, în apropierea policlinicii și a școlii generale nr. 1, dar și în partea de sus, în apropierea Spitalului, acestea sunt folosite pe post de locuri de parcare.

În total, pistele de biciclete se vor întinde pe 26 de kilometri și 28 de străzi din municipiu. Proiectul este lăsat cadou de vechea administrație și este finanțat din fonduri europene.  Valoarea proiectului ajunge la 4,5 milioane de euro.

Printre problemele semnalate de bistrițeni se numără faptul că pistele au luat locul trotuarelor. Se întâmplă pe Drumul Cetății și Avram Iancu.

Foto: Cip Art Facebook

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta, pentru ca efectiv oamenii nu au unde-si parca masinile . Pe aceste piste, sunt vazuti doar ici… colo… cate un biciclist razletz… in rest sunt ” benzi de circulatie , sau locuri de parcare ” blocate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...