1.5 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

FOTO: Proaspetele piste de biciclete, luate drept locuri de parcare de șoferi

S-au plâns că sunt prost amplasate, s-au plâns că „mănâncă” din locurile de parcare. În cele din urmă, bistrițenii au găsit alte utilități pistelor de biciclete care stau să împânzească orașul. Acestea sunt folosite pe post de… locuri de parcare.

Pe mai multe străzi din municipiu deja a fost frezat asfaltul și turnat covorul roșu pentru pistele de biciclete. Nu puțini au fost cei care au susținut că sunt foarte prost amplasate și că omoară din locurile de parcare.

Pe strada Împăratul Traian, în apropierea policlinicii și a școlii generale nr. 1, dar și în partea de sus, în apropierea Spitalului, acestea sunt folosite pe post de locuri de parcare.

În total, pistele de biciclete se vor întinde pe 26 de kilometri și 28 de străzi din municipiu. Proiectul este lăsat cadou de vechea administrație și este finanțat din fonduri europene.  Valoarea proiectului ajunge la 4,5 milioane de euro.

Printre problemele semnalate de bistrițeni se numără faptul că pistele au luat locul trotuarelor. Se întâmplă pe Drumul Cetății și Avram Iancu.

Foto: Cip Art Facebook

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta, pentru ca efectiv oamenii nu au unde-si parca masinile . Pe aceste piste, sunt vazuti doar ici… colo… cate un biciclist razletz… in rest sunt ” benzi de circulatie , sau locuri de parcare ” blocate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...