12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Rezultat percheziții: Se cere arestarea a trei persoane!

Percheziții de amploare ieri, pe Valea Someșului. 20 de persoane au fost duse la audieri. Azi se cere arestarea a trei persoane și control judiciar pentru două. Alte șapte DEJA au fost puse sub control.

Ieri au avut loc 40 de percheziții într-un dosar de contrabandă în formă GRAVĂ. Culmea, gruparea avea și un polițist care îi ajuta.

Percheziții în Bistrița Năsăud: 40 de locații luate la puricat, 20 de persoane duse la audieri

În urma tuturor perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor:

  • 5.462 de pachete de țigarete
  • alte 9.098 de țigarete
  • 2.374 de litri de alcool
  • 11.700 de petarde
  • 12 cartușe de calibru 7×75
  • alte 3 cartușe de calibru 16 mm
  • 124.782 de lei
  • 10.745 de euro.

În urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii față de 9 persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 53 de ani, din Sângeorz-Băi și Rodna, față de 3 dintre acestea urmând a fi propusă măsura arestului preventiv și față de 2 persoane, măsura
controlului judiciar la expirarea măsurii reținerii.

Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar față de șapte persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 52 de ani din Șanț, Rodna, Anieș și Sângeorz-Băi”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Asa ca dezamagitor cum se face treaba pe sarite….. Au trecut cu vedere probabil….dar cu siguranta nu au cautat unde trebuia… Dne cati au scapat si cei grei nu astia purecii🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣Iti dai seama daca asa se fac verificarile iti dai seama cum se faace treaba in romania jalnic🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: