22 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

FOTO: S-a deschis Casa Cadourilor! Găsești de la ceramică și decorațiuni lucrate manual în Turcia și până la cadouri inedite pentru toate vârstele! Pe www.ideaplaza.ro le poți comanda online

Nu e deloc simplu să găsești cadoul perfect, care să îndeplinească toate condițiile: să fie inedit, să-i aducă bucurie celei/celui care îl primește, să fie memorabil și să aibă un preț rezonabil. E simplu însă dacă ajungi la Casa Cadourilor, în Bistrița, pe str.  Împăratul Traian nr. 57 B (în dreptul stației de autobuz din zona Apropo la Rusu) sau și mai simplu dacă intri pe www.ideaplaza.ro – unde poți vedea toată oferta, pe categorii, și poți comanda online. În magazinul din Bistrița sau în cel online pe site vei găsi oricând cadouri inedite, care să aducă zâmbete și bucurie cuiva drag.

Decorațiuni lucrate manual de arizanii turci

Dalkilic Kemal este tânărul din spatele acestui proiect prin care și-a propus să adune într-un singur magazin, cu acces inclusiv online, sute de cadouri potrivite oricărei vârste și împăcând toate gusturile, gata oricând să fie dăruite și să aducă bucurie.

Odată ce ai trecut pragul magazinului, e imposibil să nu îți fure privirea ceramica viu colorată, lucrată manual de artizanii turci. Bomboniere colorate, vaze sau carafe pentru apă, farfurii decorative, boluri, căni sau clopoței viu colorați – oricare ar putea aduce o bucurie cuiva care apreciază manufactura și delicatețea unor obiecte de decor lucrate cu migală.

Având origini turce, Kemal și-a dorit să aducă și la Bistrița, orașul în care și-a trăit copilăria, o parte de suflet din cultura și tradiția turcă, inclusiv souveniruri. Așadar, nu doar ceramică turcească veți găsi la Casa Cadourilor. Ci și obiecte de decor lucrate cu migală, cum ar fi veiozele orientale din sticlă. Găsiți aici la diferite dimensiuni și culori, alături de ornamente pentru decorat ușa sau înveselit o terasă sau grădina.  

Cadouri haioase pentru toate vârstele

Oricând vreți să puneți cuiva zâmbetul pe față sau să marcați o aniversare sau un eveniment important din viața cuiva drag (petrecerea burlăcițelor sau a burlacilor, căsătoria, împlinirea unei vârste, pensionarea, etc.) veți găsi cu siguranță cadoul perfect dacă ajungeți la Casa Cadourilor. Sau dacă vizitați magazinul online www.ideaplaza.ro.

Căni haioase, cadouri cu tâlc, obiecte utile în casă sau în bucătărie ori pentru îngrijire, ceasuri, brățări – ideale pentru un cadou inspirat – de toate găsiți acum într-un singur loc. Indiferent de gusturile celui sau celei pe care vreți să-i surprindeți și de bugetul pe care îl aveți alocat, la Casa Cadourilor veți găsi ceva potrivit și original.

Tricouri personalizate

Tot la Casa Cadourilor sau pe www.ideaplaza.ro puteți comanda tricouri personalizate, pe diverse mărimi, culori. La cerere, pot fi imprimate fotografii sau mesajul dorit de voi, respectând instrucțiunile date privind poziționarea mesajului, dimensiunea textului sau a fotografiei, etc. În curând vor putea fi comandate tot aici și obiecte personalizate după cerințele voastre.

Magazinul Casa Cadourilor este deschis în Bistrița, pe strada Împăratul Traian, nr. 57 B (lângă chioșcul de ziare din dreptul stației de autobuz din zona Apropo la Rusu), după următorul program:  Luni – Vineri 09.00-20.00 și Sâmbăta 09.00-14.00

Cu un Like dat paginii lor de Facebook Ideal Gift Bistrița sau dacă urmăriți pagina de Instagram ideaplaza.ro veți rămâne la curent cu toate noutățile intrate în stoc și veți afla primii toate ofertele.

Comenzi online puteți plasa de oriunde accesând www.ideaplaza.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...