21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO: Să nu ne mai plângem că lumea nu citește! Bistrițenii au luat cu asalt cea mai nouă librărie din oraș – librăria Humanitas

Nu avem motive să ne plângem că lumea nu citește: bistrițenii au luat cu asalt ieri cea mai nouă librărie din oraș!

Librăria Humanitas și-a deschis ieri porțile și la Bistrița. Este situată pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în locul fostei librării „George Coșbuc”.

Va fi deschisă de luni până vineri între orele 09:30 – 19:00 iar sâmbătă – între orele 10.00 – 17.00.

Peste 100 de bistrițeni au trecut ieri pragul Librăriei Humanitas din Bistrița. Pe lângă cartea cumpărată, aceștia au primit în dar și un volum din Mircea Cărtărescu, semnat „cu prietenie” de scriitor. 

Inclusiv Ioan Pintea, managerul Bibliotecii Județene „George Coșbuc” a trecut pe la Librăria Humanitas, recomandând una dintre cărțile sale preferate. E vorba de un volum semnat de Petru Creția – „Luminile și umbrele sufletului”.

Dacă vă grăbiți puțin, în Librăria Humanitas Bistrița mai sunt disponibile aproximativ 25 de volume cadou cu autograful scriitorului Mircea Cărtărescu.

Iar vineri, sunteți cu toții invitați la Muzeul Județean, pentru o întâlnire specială cu Denisa Comânescu – directorul Editurii Humnatias Fiction.

Până la sfârșitul lunii iulie, la librăria Humanitas Bistrița aveți parte de o reducere de 10% la orice carte achiziționată din librărie.

Tot aici găsiți și volume ale unor poeți invitați la festivalul Poezia e la Bistrița:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...